• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová játra (játra) nebo drůbeží
    • 1
      lžíce škrobová moučka
    • 1
      ks vejce
    • zázvor - mletý
    • olej
    • 300
      g pórek světlé části
    • 2
      ks cibule
    • červená paprika kousek
    • 1
      špetka cukr
    • 2
      lžíce víno
    • česnek
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • sůl
    • petrželka
    • ořechy nebo mandle

Postup přípravy receptu

1
Játra odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky.
2
Škrobovou moučku rozmícháme se lžičkou vody, vejcem a zázvorem, přidáme játra a necháme chvíli odležet.
3
Pak je vložíme na velkou pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání opékáme asi 2 minuty. Přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a pórek, na nudličky nakrájenou papriku a rozetřený česnek a opékáme další 2 minuty. Ochutíme cukrem, vínem a sojovou omáčkou, osolíme, přidáme nakrájená ořechová jádra a lžíci vody a krátce podusíme. Nakonec ozdobíme petrželkou a podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • north face clearance online | 6. 10. 2013 09:56

    travel.state.gov. The application period is from early October by way of early December of each year. Which is the only time individuals can enter.Just about every family members in the United states of america has a minimum of a single member, now or in the previous north face clearance online http://www.ezekr.org, who came from one other nation. Even American Indians may have immigrant ancestors by way of marriage.The United states of america is one of the couple of industrial countries with a expanding population. The main cause is immigration. Right now America has just over 3 hundred million individuals. A brand new report says if present development prices continue, the nation will have four north face clearance online http://www.ezekr.org hundred thirty-eight million in two thousand fifty.

  • Klára | 13. 3. 2011 11:55

    dělalal jsem drůbeží, vínem ani sojovkou jsem nešetřila, bez papriky - manžel nemá rád a vynikající, doporučiji

  • Daniela Burdová | 17. 10. 2007 12:25

    Dala jsem podstatně více červeného vína i sójovky, bylo to skvělé. Myslím, že ne všechna jídla a la Čína musejí být pikantní, tato sladkokyselá varianta byla vynikající a všem moc chutnala.

  • FSK | 4. 8. 2004 08:55

    Myslím že červené ,tak ako som urobil ja.Ale dve lyžice vína to je málo !Mal som k dispozícii kruti játra..Ale v lyžičke vody rozmiešať lyžicu solamylu ?A bolo to málo pikantné i ked som tam dal 6stručkov cesnaku -

  • Adlet Blahu | 19. 3. 2004 09:09

    červené nebo bílé víno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Cukr Olej Ořechy Petrželka Pórek Škrobová moučka Sojová omáčka Sůl Vejce Vepřová játra Víno Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hořčičná omáčka

Hořčičná omáčka

Sýrová roláda II.

Sýrová roláda II.

Vynikající zapečené palačinky

Vynikající zapečené palačinky

Banánové řezy

Banánové řezy

Pečená kuřecí stehna

Pečená kuřecí stehna

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Bezlepkový tvarohový mazanec

Bezlepkový tvarohový mazanec

Francouzské brambory

Francouzské brambory

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

44
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
36
Skořicový elixír
Skořicový elixír
34
Čertovský mls
Čertovský mls
32
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
29
Fežoáda
Fežoáda

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact