Cibuli drobně nakrájíme, zpěníme na oleji, vmícháme papriku a po zpěnění přidáme maso, které jsme nakrájeli na kostky.
2
Za stálého míchání je opečeme, pak osolíme, opět krátce opékáme, zalijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Ke konci dušení vmícháme jogurt rozšlehaný s moukou a podle chuti přisolíme.
Recept se mi líbí. Jednoduchý, nenáročný na přípravu, snadno dostupné ingedience, vynikající nakyslá chuť jogurtu. Do receptu jsem ještě přidala na drobno nakrájenou červenou papriku.
blanka peterkova
|4. 3. 2008 10:14
Tento recept je velice jednoduchy, nepotrebuje zadne zvlastni ingredience a nam s manzelem velice chutna. Jogurt to zjemni a da tomu malicko nakyslou chut. Mame to zarazene v nasem jidelnicku.
Bohumil Hanilec
|28. 8. 2007 16:22
Poměrně dobré, ale trošku mi vadilo, že to bylo po tom jogurtu nakyslé. Byl jsem od mojí mámy zvyklý spíš jen na mléko, ev. smetanu.