Maso nakrájíme na plátky lehce naklepeme osolíme a osmahneme na oleji, vyjmeme a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli vrátíme maso (a nebo jsme líní a maso nakrájíme na kostky a osmahneme spolu s cibulí). Podusíme do poloměkka namneme na to hrst majoránky přidáme rajský protlak a dodusíme do měkka. Přidáme drcený česnek a nadrobno pokrájenou petrželku. V průběhu dušení příliš nepodléváme (nesmí to plavat) a nezahušťujeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdeňka
|26. 3. 2015 08:11
Beluo koukám rád dává pětky receptům, kde mu cokoli nesedne... asi nechápe, že stupnice zahrnuje i jiné hodnoty než 1 a 5... Hraje si na chytráka, a cpe do jídla kečup :-$ mimochodem - v kečupu je taky ocet - vy kyselej/kyselá... trochu se nad sebou zamyslete, naž takhle hnusně začnete kritizovat... vše se dá říct slušně... totéž platí na vaší reakci u těch jablečných cupcakes
Janinka
|1. 11. 2012 13:53
Co přisladit cukrem a neprznit jídlo kečupem, to bych pak dala pětku taky. Trochu zapojit mozek a všechno se dá vylepšit.
Dnes jsem připravovala k obědu a jsem opravdu spokojená. Rychlé, nenáročné a hlavně - dobré. Protože u nás ostatní nejsou moc na kyselejší (je tam protlak), doslazovala jsem cukrem. Díky za recept, určitě zopakuji.
Barbora Majorová
|8. 3. 2009 11:24
Trošku jsem si to sice upravila, ale postup a základ zůstal stejný. Výborné, rychlé, jednoduché!!! Dávám 1.