• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřová kýta na majoránce
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová kýta na majoránce

autor: dada999
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová kýta na majoránce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 2
      ks rajský protlak
    • cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      hrst majoránka
    • petrželka
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky lehce naklepeme osolíme a osmahneme na oleji, vyjmeme a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli vrátíme maso (a nebo jsme líní a maso nakrájíme na kostky a osmahneme spolu s cibulí). Podusíme do poloměkka namneme na to hrst majoránky přidáme rajský protlak a dodusíme do měkka. Přidáme drcený česnek a nadrobno pokrájenou petrželku. V průběhu dušení příliš nepodléváme (nesmí to plavat) a nezahušťujeme.
2
Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové (skopové) kostky na majoránce

Vepřové (skopové) kostky na majoránce

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Vepřová kýta rytíře Fryduše

Vepřová kýta rytíře Fryduše

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdeňka | 26. 3. 2015 08:11

    Beluo koukám rád dává pětky receptům, kde mu cokoli nesedne... asi nechápe, že stupnice zahrnuje i jiné hodnoty než 1 a 5... Hraje si na chytráka, a cpe do jídla kečup :-$ mimochodem - v kečupu je taky ocet - vy kyselej/kyselá... trochu se nad sebou zamyslete, naž takhle hnusně začnete kritizovat... vše se dá říct slušně... totéž platí na vaší reakci u těch jablečných cupcakes

  • Janinka | 1. 11. 2012 13:53

    Co přisladit cukrem a neprznit jídlo kečupem, to bych pak dala pětku taky. Trochu zapojit mozek a všechno se dá vylepšit.

  • beluo | 1. 11. 2012 13:44

    S rajským protlakem je to kyselý! Doporučuju raději kečup...

  • beluo | 1. 11. 2012 13:44

    S rajským protlakem je to kyselý! Doporučuju raději kečup...

  • Ivana Samcová | 27. 2. 2011 10:53

    Dnes jsem připravovala k obědu a jsem opravdu spokojená. Rychlé, nenáročné a hlavně - dobré. Protože u nás ostatní nejsou moc na kyselejší (je tam protlak), doslazovala jsem cukrem. Díky za recept, určitě zopakuji.

  • Barbora Majorová | 8. 3. 2009 11:24

    Trošku jsem si to sice upravila, ale postup a základ zůstal stejný. Výborné, rychlé, jednoduché!!! Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Majoránka Olej Petrželka Rajský protlak Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Strouhaný koláč

Strouhaný koláč

Marokánky ze smetany

Marokánky ze smetany

Hraběnčin rebarborový koláč

Hraběnčin rebarborový koláč

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Špaldové housky

Špaldové housky

Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

34
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
28
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
27
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Vepřová kýta na majoránce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact