Oblíbené kukuřičné tortilly naplněné hummusem ze sterilovaných fazolí a sušených rajčat, nasládlou salsou z cherry rajčat a jarní cibulky a na proužky nakrájenou opečenou krkovicí, vše zakáplé limetovou šťávou a bohatě zasypané nasekanou zelenou petrželkou.
Plátky krkovice potřete olejem, zasypte čerstvě mletým pepřem a lístky tymiánu a nechte při pokojové teplotě odležet alespoň 15 minut.
2
Do mixéru dejte fazole, pokrájená sušená rajčata, papriku a 3 lžíce olivového oleje. Mixujte a postupně přidávejte po lžících vodu, aby vznikla hladká kaše. Dochuťte solí a pepřem. Rajčata a jarní cibulky pokrájejte nadrobno, osolte, opepřete, promíchejte se 2 lžícemi olivového oleje a lžící limetové šťávy.
Krkovici opečte zprudka na rozpálené pánvi, asi 2–3 minuty z každé strany. Hotové maso nechte pár minut odpočinout a pak ho nakrájejte na tenké proužky a osolte.
4
Kukuřičné tortilly potřete fazolovým hummusem, na něj nandejte maso, rajčatovou salsu, přidejte listy petržele, vše zakápněte limetovou šťávou, zabalte a podávejte.