• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřo knedlo zelo po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřo knedlo zelo po čínsku

autor: cuoco
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
Vepřo knedlo zelo  po čínsku
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks červené zelí
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      ks chilli papričky susene
    • 1
      ks jablka
    • 150
      ml rýžové víno
    • 100
      ml ocet ryzovy cinsky
    • 1
      ks bobkový list cerstvy
    • pepř mletý
    • 750
      g vepřové kotlety
    • 1
      lžička čínská směs pěti koření
    • 2
      lžíce olej arašídový
    • sůl
    • 2
      lžíce chilli omáčka sladka

Postup přípravy receptu

1
1 - Zelí obereme ze suchých listů, vyjkrojíme košťál a nakrajíme na proužky.
2
2 - Vě větším hrnci rozpálíme trochu oleje a dáme osmahnout nakrájanou cibuli, přidáme nakrájenou papriku a rajčata.
3
3 - Přidáme nakrajené zelí a podlijeme rýžovým octem a vínem ochutíme bobkovým listem a pridáme nakrájené jablko, suché chilli a pár zrnek sečuánského koření.
4
4 - Podléváme vodou podle potřeby a dusíme do měka (my máme radši trošku křupavé).
5
5 - Dáváme pozor aby se nám nepřipálilo.
6
6 - Když chceme mít trochu hustší šťávu, přidáme lžíci maizeny a převaříme.
7
7 - Večer sme dali vepřové kotlety namarinovat kořením 5 chutí a troškou dřevěného sečuánského koření a oleje.
8
8 - na druhý den jsme dali na rozpálený gril a grilovali z obou stran. (dobré nechat 5 minut zakryté odležet)
9
9 - Knedlík jsme neměli, tak jsme v pařáku připravili koupené čínské slané pařené buchty které jsme přizdobili opraženou na drobno nakrájanou anglickou slaninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci

Vepřo-knedlo pro lenochy v římském…

Vepřo knedlo do ruky

Vepřo knedlo do ruky

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SOFIE | 14. 11. 2012 16:58

    JA MYSLIM ZE NA CESKE KNEDLO VEPRO ZELO NEMA NIKDO A KTOMU PIVECKO CO DAL SI MUZEM PRAT :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Přílohy Zeleninové Vepřové Večeře Dušení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená paprika Červené zelí Chilli omáčka Chilli papričky Cibule Čínská směs pěti koření Jablka Ocet Olej arašídový Pepř mletý Rajčata Rýžové víno Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tofu

Těstovinový salát s tofu

Chutní šnečci

Chutní šnečci

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Jednoduchá svíčková

Jednoduchá svíčková

Kuře ,,MACO“

Kuře ,,MACO“

Treska na gril

Treska na gril

Kuře na paprice s mrkví

Kuře na paprice s mrkví

Rybí steak

Rybí steak

Bylinkový olej

Bylinkový olej

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

78
Těstoviny s cuketou a kuřecím masem
Těstoviny s cuketou a…
76
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
65
Švestková povidla
Švestková povidla
39
Tradiční italské lasagne
Tradiční italské lasagne
32
Cizrnovo - houbová polévka
Cizrnovo - houbová…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Venezuelské placičky s olivami
Venezuelské placičky s olivami
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou…
Vepřo knedlo do ruky
Vepřo knedlo do ruky
Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci
Vepřo-knedlo pro lenochy v římském hrnci
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Vepřová čína
Vepřová čína
  • Recepty.cz
  • Vepřo knedlo zelo po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact