Tento recept je spíše nápadem, kterak se zbavit starého chleba, než jídlem na sváteční stůl, takže nečekejte zázraky, nicméně jedlé to je a mně osobně to i celkem šmakuje. Co se týče poměrů ingrediencí, nikdy je nevážím, prostě přidám vše v přiměřeném množství, ono už to vždycky nějak dopadne.
2
Chléb nakrájíme na kostky, zeleninu a párky nastrouháme a vše promícháme v míse. Přidáme vejce a postupným přiléváním bujónu, zpracujeme vše v nevzhlednou kompaktní hmotu. Dle chuti okořeníme a vzniklé těsto rozprostřeme na vymazaný pekáč. Poklademe plátky slaniny a dáme upéct dozlatova.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jitka Urbánková
|25. 1. 2006 18:16
nám to dělávla maminka před několika lety a moc nám to všem chutnalo. Kdo nemá rád celer, radši ho vynechá, je tam oprvdu hodně "cítit", ale nám to nevadilo, my ho máme rádi
Petr Kazik
|9. 1. 2006 16:57
no to musim zkusit, neco takoveho jsem asi jeste nejedl, a ten nazev je primo genialni