Mandle rozkrájíme na čtvrtky, ve třešních si uděláme malou dírku a dáme do ní rozkrojenou mandli. Do misky si nalijeme rum a dáme do něj třešně s mandlí, ty pak namočíme do rozteklé čokolády na vaření a necháme ztvrdnout čokoládu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Miroslava Severová
|4. 2. 2009 14:21
No, já bych ten marcipán nacpala do těch třešní, možná že lepší by byly višně,místo těch oříšků a nebo jak je napsané dovnitř oříšky, namočit do čokolády a po ztuhnutí čokolády obalit marcipánem.Na vánoce jsem dělala datle plněné marcipánem a namočené v čokoládě, bylo to dobré.
Sylva P.
|3. 2. 2009 07:12
A co s tím marcipánem?
Alice Gabrielová
|31. 1. 2009 21:31
Třešně jsou sušené? Nebo čerstvé a vvypeckované? Pak už tam dírka je. A co s marcipánem?