Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, po lžících přidáváme mouku s kypřícím práškem, vodu, ořechy a citronovou kůru. Nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané formy a pečeme zvolna v troubě vyhřáté na 150 °C asi 45 minut. Druhý den korpus rozřízneme na 3 díly a spojíme je jíškovo-kávovým krémem. Vrchní díl potřeme rybízovou marmeládou, polijeme čokoládovou polevou, ozdobíme půlkami ořechů a zbylým krémem nebo šlehačkou.
Ve vodě uvaříme kávu, necháme minutu ustát a přecedíme. Máslo rozpustíme, odstavíme, přidáme mouku a cukr a za stálého míchání zahřejeme. Jakmile se jíška spojí, zalijeme ji kávou a vymícháme hladkou kaši. Když zhoustne, odstavíme ji z plotny. Změklé máslo s cukrem vyšleháme do pěny a po lžičkách přidáváme vychladlou jíšku. Šleháme, až krém hodně nabude.