Žebírka rozřežeme na části, osolíme, opepříme. Do mísy z víkem nalijeme olej, med, přidáme nastrouhaný česnek a cibuli pokrájenou na čtvrtky a rozebranou na dílky.
2
Přidáme zbylé koření, pečlivě promícháme, přikryjeme víkem a necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Poté dáme do pekáčku i s marinádou podlijeme trouchou vody a pečeme dozlatova.
Naprosto luxusní BAŠTA, manžel i děti se oblizovali až za ušima :-))
heřman
|2. 10. 2012 14:47
to nejnechutnější žrádlo co sem kdy jedla!!! FUJ, HNUSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-$ :-( :-! O:-) :'( :-X :-| <:-) :-S
Zuzana Zuzana
|30. 5. 2009 19:19
výborné!rebierka som robila prvykrát v živote a hneď sa mi tak podarili:-)
Lucia Drotárová
|24. 3. 2008 07:26
Tohle by šlo hodit na gril, ne?
alena
|19. 3. 2008 07:43
ale to nebyla pečínka, na tu se nekupují žebírka, ale krkovice nebo pečeně. na žebírka marináda patří a nám to chutnalo. je důležité vědět, co od receptu očekáváme, ale od žebírek neočekávám žádnou nedělní pečínku.
Milan Daniel
|11. 4. 2007 19:52
Proti gustu žádný dišputát, ale já jsem to zkusil a už to NIKDY nebudu opakovat: klasická chuť vepřové pečeně veškerá žádná, marináda přebila všechno, co je na pečínce dobré a krmi jsme pozřeli jen proto, že nám bylo líto jídlo vyhodit.