Tohle dělám s vinnou klobásou, nevymačkávám a obalím ji jako kremroli. Pomazat vajíčkem a upéct. Vynikající. Mohou se jíst i druhý den studené.
Zkusila jsem to s vinnou klobasou a posypane kminem a je to mooc dobry!!
Nooobiiiiiii lol humusáci
Myslím, že tyhle klobásky jsou ale k dostání jen někde. Například v Ostravě je tohle tradiční velikonoční dobrota, ale v Praze jsem klobásky neviděla a ani tu neznám nikoho, kdo tohle jídlo připravuje. Někdo klobásky balí do speciálního kynutého těsta, které je trošku nasládlé.
Jsou to velikonocni bile klobasy k zapekani .Jsou k dostani v reznictvi nebo marketech,prave na velikonoce.
To mě zaujalo a ty bílé klobásy to jsou ty klasické, co se pečou hlavně na vánoce a nebo ještě znám bílé klobásy ke grilování.Tak které používáš ??Já jsem toto dělala nedávno a do čtverečku listového těsta jsem dala kousek párku.A pak jsem také dělala takové šneky se špenátem (z listového těsta). Taky výborné.