Nejlepší jarní věnec je ten, který se dá sníst.
Velikonoční mazanec
Velikonoční mrkvový beránek
Velikonoční syrek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí paštika
Závin z listového těsta se špenátem
Závitky v rýžovém papíru
Kuře „strejdy z Hlinska“
Pomazánka z tresčích jater II.
Slané copánky z listového těsta
Krachle z listového těsta
Rychlý salát s kozím sýrem
Kremrole paní Čermákové
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky