• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka v listovém těstě

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka v listovém těstě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      listové těsto
    • 100
      g uzené maso
    • 100
      g sýr
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      lžíce mražený hrášek
    • petrželová nať
    • 5
      ks vejce
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      dl mléko
    • 2
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • kmín
    • sůl
    • vepřové maso Pečené nebo vařené

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky nakrájíme, polejeme mlékem, přidáme pomleté maso pečené i uzené, pomletou mrkev, cibuli i česnek. Vmícháme 4 celá vejce a 1 bílek, hrášek, koření a sekanou nať. Dobře vymícháme a dáme na 2-3 hod. do chladničky.
2
Pokud je masa řídká, zahustíme strouhankou. Těsto rozkrojíme na polovinu a každou vyválíme na obdélník. Obdélníky těsta z obou stran šikmo nakrojíme tak, aby ve středu zůstala 1/3 těsta nenakrojená. Na ni položíme válec náplně z masa (polovina na 1 těsto, druhá polovina na 2. těsto).
3
Nakrojené pásy nad náplní propleteme. Pletenec potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme kmínem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie nezlakova | 14. 4. 2009 19:41

    Tak jsem nakonec použila tu petrželku,malinko jsem zápasila s tím ,,větrníkem,,při zabalení,ale nakonec se zdařilo i chutnalo.Nádivky mi trochu přebývalo,tak jsem ten zbytek upekla v kastrolku-ani nestačila vychladnout.1*

  • Tereza J. | 6. 4. 2009 14:15

    Pani Mária, neskúšala som dať žihľavu, petržlenová vňať je voňavejšia, na chuti je cítiť, a po druhé, nemám rada žihľavu do jedál :)))

  • Majka Rončáková | 6. 4. 2009 12:28

    Dělávám to taky s kopřivama, spařím je horkou vodou a nechám okapat, pak nakrájím jako špenát.

  • marie nezlakova | 6. 4. 2009 12:06

    Terezo,nezkoušela jste místo petrželky kopřivy?Zajímalo by mě jestli bych to s nima nezkazila.Nemám žádnou praxi s kopřivou,teď je hezky mladá,ráda bych zkusila,vypadá to dobře.Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Listové těsto Majoránka Mléko Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Sýr Uzené maso Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Cuketová kostka s čokoládou

Cuketová kostka s čokoládou

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Kynutý švestkový závin (štrůdl)

Valentýnský řez

Valentýnský řez

Ananasový koláč naruby

Ananasový koláč naruby

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Hovězí šuej ču

Hovězí šuej ču

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

44
Tvarohové noky (knedlíky) s ovocem
Tvarohové noky (knedlíky…
36
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
34
Šlehačková bábovka hrníčková
Šlehačková bábovka…
30
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
29
Souvlaki s tzatziki
Souvlaki s tzatziki

Zajímavé články

Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
AHA.cz Ztracený ztrapnil sám sebe! Na to fanoušci jen tak nezapomenou…

Ztracený ztrapnil sám sebe! Na to fanoušci jen tak nezapomenou…

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Nahá selfíčka hvězd aneb… Sexy hrátky se zrcátky!

Nahá selfíčka hvězd aneb… Sexy hrátky se zrcátky!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact