• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka v listovém těstě

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka v listovém těstě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      listové těsto
    • 100
      g uzené maso
    • 100
      g sýr
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      lžíce mražený hrášek
    • petrželová nať
    • 5
      ks vejce
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      dl mléko
    • 2
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • majoránka
    • pepř mletý
    • kmín
    • sůl
    • vepřové maso Pečené nebo vařené

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky nakrájíme, polejeme mlékem, přidáme pomleté maso pečené i uzené, pomletou mrkev, cibuli i česnek. Vmícháme 4 celá vejce a 1 bílek, hrášek, koření a sekanou nať. Dobře vymícháme a dáme na 2-3 hod. do chladničky.
2
Pokud je masa řídká, zahustíme strouhankou. Těsto rozkrojíme na polovinu a každou vyválíme na obdélník. Obdélníky těsta z obou stran šikmo nakrojíme tak, aby ve středu zůstala 1/3 těsta nenakrojená. Na ni položíme válec náplně z masa (polovina na 1 těsto, druhá polovina na 2. těsto).
3
Nakrojené pásy nad náplní propleteme. Pletenec potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme kmínem a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie nezlakova | 14. 4. 2009 19:41

    Tak jsem nakonec použila tu petrželku,malinko jsem zápasila s tím ,,větrníkem,,při zabalení,ale nakonec se zdařilo i chutnalo.Nádivky mi trochu přebývalo,tak jsem ten zbytek upekla v kastrolku-ani nestačila vychladnout.1*

  • Tereza J. | 6. 4. 2009 14:15

    Pani Mária, neskúšala som dať žihľavu, petržlenová vňať je voňavejšia, na chuti je cítiť, a po druhé, nemám rada žihľavu do jedál :)))

  • Majka Rončáková | 6. 4. 2009 12:28

    Dělávám to taky s kopřivama, spařím je horkou vodou a nechám okapat, pak nakrájím jako špenát.

  • marie nezlakova | 6. 4. 2009 12:06

    Terezo,nezkoušela jste místo petrželky kopřivy?Zajímalo by mě jestli bych to s nima nezkazila.Nemám žádnou praxi s kopřivou,teď je hezky mladá,ráda bych zkusila,vypadá to dobře.Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Listové těsto Majoránka Mléko Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Sýr Uzené maso Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Janiny kuřecí medailonky

Janiny kuřecí medailonky

Dědovy pikantní brambůrky

Dědovy pikantní brambůrky

Netradiční rybízové řezy

Netradiční rybízové řezy

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

Osvěžující rybízové želé

Osvěžující rybízové želé

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

58
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
33
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
28
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
23
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.
21
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka v listovém těstě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact