• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka s uzeným masem
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka s uzeným masem

0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 3 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

9 porce
  • Maso
    • 1
      ks vepřové koleno
    • 1
      lžička pepř celý
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      svazek petrželka
    • 10
      ks rohlík mohou být i housky
    • 10
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Koleno vložíme do vroucí vody, přidáme pepř, sůl a jeden svazek petržele a necháme vařit, dokud maso nezměkne (asi 2 hodiny). Pak koleno vyjmeme, vývar necháme zchladnout, maso obereme a odložíme stranou.

RADA: Grilované vepřové koleno, které se jen rozpadá

2
10 rohlíků či housek nakrájíme na kostičky cca 1cm, zalijeme je vychladlým vývarem (ne, aby plavaly), a necháme odpočinout.
3
Mezitím oddělíme žloutky a bílky. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a žloutky rozšleháme. Žloutky promícháme s rohlíky a nasekanou petrželkou a zlehka vmícháme sníh z bílků. Nakonec přidáme maso a jen lehce promícháme.

RADA: Jak ušlehat sníh z bílků?

4
Směs rozprostřeme na plech vyložený papírem na pečení, dáme do trouby vyhřáté na 250 °C a upečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky

Nádivka s uzeným masem a obilnými…

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Přílohy, pečivo a luštěniny Velikonoce
Březen Duben Oběd Svačina Večeře Pečení Vaření Šlehání Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Pepř celý Petrželka Rohlík Sůl Vejce Vepřové koleno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

Těstoviny s brokolicí raz dva

Těstoviny s brokolicí raz dva

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Minestrone

Minestrone

Krůtí roláda plněná hříbky

Krůtí roláda plněná hříbky

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

35
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
26
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Mrkvové rohlíčky s povidly
Mrkvové rohlíčky s…
15
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí kaldoun s játrovými…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O…
Velikonoční nádivka s cuketou
Velikonoční nádivka s cuketou
Velikonoční nádivka s pečeným kolenem
Velikonoční nádivka s pečeným kolenem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční oříškový dort
Velikonoční oříškový dort
Velikonoční perníčky - hned měkké
Velikonoční perníčky - hned měkké
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka s uzeným masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact