• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka s uzeným masem
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka s uzeným masem

0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 3 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

9 porce
  • Maso
    • 1
      ks vepřové koleno
    • 1
      lžička pepř celý
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      svazek petrželka
    • 10
      ks rohlík mohou být i housky
    • 10
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Koleno vložíme do vroucí vody, přidáme pepř, sůl a jeden svazek petržele a necháme vařit, dokud maso nezměkne (asi 2 hodiny). Pak koleno vyjmeme, vývar necháme zchladnout, maso obereme a odložíme stranou.

RADA: Grilované vepřové koleno, které se jen rozpadá

2
10 rohlíků či housek nakrájíme na kostičky cca 1cm, zalijeme je vychladlým vývarem (ne, aby plavaly), a necháme odpočinout.
3
Mezitím oddělíme žloutky a bílky. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a žloutky rozšleháme. Žloutky promícháme s rohlíky a nasekanou petrželkou a zlehka vmícháme sníh z bílků. Nakonec přidáme maso a jen lehce promícháme.

RADA: Jak ušlehat sníh z bílků?

4
Směs rozprostřeme na plech vyložený papírem na pečení, dáme do trouby vyhřáté na 250 °C a upečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Velikonoční nádivka s uzeným masem

Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky

Nádivka s uzeným masem a obilnými…

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Přílohy, pečivo a luštěniny Velikonoce
Březen Duben Oběd Svačina Večeře Pečení Vaření Šlehání Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Pepř celý Petrželka Rohlík Sůl Vejce Vepřové koleno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková polévka III.

Česneková polévka III.

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Kuřecí prsíčka v tatarce

Kuřecí prsíčka v tatarce

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

Dušená krkovička se zeleninou

Dušená krkovička se zeleninou

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Výborné müsli - tyčinky

Výborné müsli - tyčinky

Sernik neboli tvarohový dort od Jirky Babici

Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

33
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
13
Bramborové koláče - kynuté
Bramborové koláče -…
11
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
10
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
9
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O…
Velikonoční nádivka s cuketou
Velikonoční nádivka s cuketou
Velikonoční nádivka s pečeným kolenem
Velikonoční nádivka s pečeným kolenem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční oříškový dort
Velikonoční oříškový dort
Velikonoční perníčky - hned měkké
Velikonoční perníčky - hned měkké
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka s uzeným masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact