• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 80
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Velikonoční nádivka

Suroviny

6 porce
    • 2
      ks česnek
    • 10
      ks žloutek
    • 10
      ks rohlík
    • 10
      ks bílek
    • tuk a strouhanka
    • 500
      g uzené maso - vařené
    • 500
      g vepřová plec
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      hrst kopřiva Nebo petrželka
    • vepřový vývar

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky nakrájené rohlíky namočíme do masového vývaru, přidáme žloutky, sekané kopřivy nebo petrželku, majonézu utřený česnek, na kostičky nakrájené plecko a uzené maso.

RADA: Jak na silný a čirý vývar?

2
Z bílků ušleháme sníh a lehce promícháme se směsí. Nalijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný pekáč a ve vyhřáté troubě pečeme pomalu do zlatova.

RADA: Jak ušlehat sníh?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Houska68
    Houska68 | 29. 5. 2019 09:18

    Dobrý fór s tou majolkou. Nic se tím nezkazí a mě by to nenapadlo. Zužitkovala jsem alespoň zbytek velké. Myslím, že to dodá nádivce na šťavnatosti. :)

  • Mirek | 14. 4. 2017 17:10

    Já jsem udělal dnes nádivku, dal jsem vývar do vývaru kostku hovězího aby to dostalo chuť pak už jsem nesolil. Přidal jsem muškátový květ, petržel, majoránku a další bylinky, cibulku zlehka. Na konec sníh z bílků. Dal na pekáček. Upekl :-)

  • Dana | 14. 4. 2017 12:23

    recept je super, :-) fotka na ............ O:-)

  • tara21 | 13. 4. 2017 21:45

    namočím nakrájené rohlíky a vymačkám. S vývarem to bude stejné. Ušlehaný sníh přidaný nakonec nádivku krásně zjemní a nadýchá .-)

  • tara21 | 13. 4. 2017 21:42

    nakrájené rohlíky máčím do mléka a vymačkám. U vývaru to bude stejné. Sníh z bílků směs nakonec krásně zjemní a nadýchá :-)

  • eva | 11. 4. 2017 21:06

    Kolik vývaru, tj. jaká hustota, asi jako na karbanátky? Prosím.

  • Miluš | 11. 4. 2017 12:19

    Já dávám na rohlíky smetanu na vaření anebo hodně zredukovaný uzený vývar.Majoneza mi tu přijde navíc,stejnak dvě lžíce nemůžou být v nádivce ani znát a muškátový květ určitě taky doporučuji.Co bych určitě vytkla je fotografie,ze které by mi přešla chuť.

  • tara21 | 10. 4. 2017 10:14

    dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)

  • tara21 | 10. 4. 2017 10:14

    dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)

  • Iveta | 6. 7. 2015 09:29

    Vynikající :-)

  • Standa | 10. 4. 2015 13:18

    To je fakt @&

  • KaRa | 10. 4. 2015 13:01

    vařené

  • mirek | 4. 4. 2015 14:27

    hody hody doprovody :-*

  • bublinka13 | 20. 4. 2014 22:55

    Vyborná, jen jsem jí také dělala bez majolky, ale určitě doporučuju :-)

  • iva kratka | 1. 4. 2013 12:19

    delam ji stejne, jen majolku nedavam a pred pecenim ji pokapu rozpustenym maslem

  • Petr | 31. 3. 2013 20:19

    http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24757914 kouknete a vyberte vážne super slevy.. 8-) ;-)

  • Ivca | 31. 3. 2013 16:13

    Je výborná, ze všech nejlepší, ale fotka spíš odradí :-\ .

  • Kateřina | 31. 3. 2013 11:20

    Plec nejdřív uvařte, třeba s tím uzeným a použijte vývar na namočení nakrájených housek.

  • dája | 30. 3. 2013 19:21

    plecko se dává syrové nebo vařené?

  • kisáček | 4. 4. 2012 15:18

    Už se na ní moc těším <3 <3 <3

  • Clarice
    Clarice | 26. 2. 2012 18:27

    Co to povídáte? Odjakživa ji jíme k řízku :-P

  • recepty73
    recepty73 | 21. 4. 2011 20:24

    ...zkoušel jsem jak s kváskem, tam i s práškem do pečiva... . S prdopečem byla lepší, ale potřeba není ani jednoho ;-)

  • Anna | 15. 4. 2011 12:01

    Dělám stejnou: na1 rohlík 1 vejce a 10 dkg masa. Jen jsem se naučila přidat kvásek. Nádivka je víc nadýchaná

  • Aliska.K | 15. 4. 2011 10:31

    Velmi chutné

  • Tereza T
    Tereza T | 14. 4. 2011 16:01

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 14. 4. 2011 15:41

    Velikonoční nádivka není příloha.

  • andre lovkova | 16. 4. 2006 17:13

    super

  • Radka | 12. 4. 2006 15:33

    Výborný a jednoduchý recept.

  • lenka žilková | 20. 3. 2006 22:49

    na kolik stupnˇů péct?

  • Eva | 20. 3. 2006 09:10

    omlouvám se, nejsem autor, ale myslím, že se nic zlého nestane. Na druhou stranu je majonéza vlastně vejce,olej a koření, tak bych se jí nebála.

  • Martina Mikešová | 18. 3. 2006 08:19

    Nějak mi nesedí ta majonéza.Stane se něco pokud jí vynechám?

  • Jana Kabelova | 15. 2. 2006 22:29

    Vynikajici a jednoduchy recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Česnek Kopřiva Majonéza Rohlík Tuk Uzené maso - vařené Vepřová plec Vepřový vývar Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Biftek z mletého masa

Biftek z mletého masa

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Čokoládové muffiny

Čokoládové muffiny

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Thajská polévka

Thajská polévka

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Klasická cmunda
Klasická cmunda
15
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Další doporučené recepty:

Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O…
Velikonoční nádivka na plech
Velikonoční nádivka na plech
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O…
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact