RADA: Jak ušlehat sníh?
Dobrý fór s tou majolkou. Nic se tím nezkazí a mě by to nenapadlo. Zužitkovala jsem alespoň zbytek velké. Myslím, že to dodá nádivce na šťavnatosti. :)
Já jsem udělal dnes nádivku, dal jsem vývar do vývaru kostku hovězího aby to dostalo chuť pak už jsem nesolil. Přidal jsem muškátový květ, petržel, majoránku a další bylinky, cibulku zlehka. Na konec sníh z bílků. Dal na pekáček. Upekl :-)
recept je super, :-) fotka na ............ O:-)
namočím nakrájené rohlíky a vymačkám. S vývarem to bude stejné. Ušlehaný sníh přidaný nakonec nádivku krásně zjemní a nadýchá .-)
nakrájené rohlíky máčím do mléka a vymačkám. U vývaru to bude stejné. Sníh z bílků směs nakonec krásně zjemní a nadýchá :-)
Kolik vývaru, tj. jaká hustota, asi jako na karbanátky? Prosím.
Já dávám na rohlíky smetanu na vaření anebo hodně zredukovaný uzený vývar.Majoneza mi tu přijde navíc,stejnak dvě lžíce nemůžou být v nádivce ani znát a muškátový květ určitě taky doporučuji.Co bych určitě vytkla je fotografie,ze které by mi přešla chuť.
dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)
dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)
Vynikající :-)
To je fakt @&
hody hody doprovody :-*
Vyborná, jen jsem jí také dělala bez majolky, ale určitě doporučuju :-)
delam ji stejne, jen majolku nedavam a pred pecenim ji pokapu rozpustenym maslem
http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24757914 kouknete a vyberte vážne super slevy.. 8-) ;-)
Je výborná, ze všech nejlepší, ale fotka spíš odradí :-\ .
Plec nejdřív uvařte, třeba s tím uzeným a použijte vývar na namočení nakrájených housek.
plecko se dává syrové nebo vařené?
Už se na ní moc těším <3 <3 <3
...zkoušel jsem jak s kváskem, tam i s práškem do pečiva... . S prdopečem byla lepší, ale potřeba není ani jednoho ;-)
Dělám stejnou: na1 rohlík 1 vejce a 10 dkg masa. Jen jsem se naučila přidat kvásek. Nádivka je víc nadýchaná
super
Výborný a jednoduchý recept.
na kolik stupnˇů péct?
omlouvám se, nejsem autor, ale myslím, že se nic zlého nestane. Na druhou stranu je majonéza vlastně vejce,olej a koření, tak bych se jí nebála.
Nějak mi nesedí ta majonéza.Stane se něco pokud jí vynechám?
Vynikajici a jednoduchy recept