• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 80
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Velikonoční nádivka

Suroviny

6 porce
    • 2
      ks česnek
    • 10
      ks žloutek
    • 10
      ks rohlík
    • 10
      ks bílek
    • tuk a strouhanka
    • 500
      g uzené maso - vařené
    • 500
      g vepřová plec
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      hrst kopřiva Nebo petrželka
    • vepřový vývar

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky nakrájené rohlíky namočíme do masového vývaru, přidáme žloutky, sekané kopřivy nebo petrželku, majonézu utřený česnek, na kostičky nakrájené plecko a uzené maso.

RADA: Jak na silný a čirý vývar?

2
Z bílků ušleháme sníh a lehce promícháme se směsí. Nalijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný pekáč a ve vyhřáté troubě pečeme pomalu do zlatova.

RADA: Jak ušlehat sníh?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Houska68
    Houska68 | 29. 5. 2019 09:18

    Dobrý fór s tou majolkou. Nic se tím nezkazí a mě by to nenapadlo. Zužitkovala jsem alespoň zbytek velké. Myslím, že to dodá nádivce na šťavnatosti. :)

  • Mirek | 14. 4. 2017 17:10

    Já jsem udělal dnes nádivku, dal jsem vývar do vývaru kostku hovězího aby to dostalo chuť pak už jsem nesolil. Přidal jsem muškátový květ, petržel, majoránku a další bylinky, cibulku zlehka. Na konec sníh z bílků. Dal na pekáček. Upekl :-)

  • Dana | 14. 4. 2017 12:23

    recept je super, :-) fotka na ............ O:-)

  • tara21 | 13. 4. 2017 21:45

    namočím nakrájené rohlíky a vymačkám. S vývarem to bude stejné. Ušlehaný sníh přidaný nakonec nádivku krásně zjemní a nadýchá .-)

  • tara21 | 13. 4. 2017 21:42

    nakrájené rohlíky máčím do mléka a vymačkám. U vývaru to bude stejné. Sníh z bílků směs nakonec krásně zjemní a nadýchá :-)

  • eva | 11. 4. 2017 21:06

    Kolik vývaru, tj. jaká hustota, asi jako na karbanátky? Prosím.

  • Miluš | 11. 4. 2017 12:19

    Já dávám na rohlíky smetanu na vaření anebo hodně zredukovaný uzený vývar.Majoneza mi tu přijde navíc,stejnak dvě lžíce nemůžou být v nádivce ani znát a muškátový květ určitě taky doporučuji.Co bych určitě vytkla je fotografie,ze které by mi přešla chuť.

  • tara21 | 10. 4. 2017 10:14

    dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)

  • tara21 | 10. 4. 2017 10:14

    dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)

  • Iveta | 6. 7. 2015 09:29

    Vynikající :-)

  • Standa | 10. 4. 2015 13:18

    To je fakt @&

  • KaRa | 10. 4. 2015 13:01

    vařené

  • mirek | 4. 4. 2015 14:27

    hody hody doprovody :-*

  • bublinka13 | 20. 4. 2014 22:55

    Vyborná, jen jsem jí také dělala bez majolky, ale určitě doporučuju :-)

  • iva kratka | 1. 4. 2013 12:19

    delam ji stejne, jen majolku nedavam a pred pecenim ji pokapu rozpustenym maslem

  • Petr | 31. 3. 2013 20:19

    http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24757914 kouknete a vyberte vážne super slevy.. 8-) ;-)

  • Ivca | 31. 3. 2013 16:13

    Je výborná, ze všech nejlepší, ale fotka spíš odradí :-\ .

  • Kateřina | 31. 3. 2013 11:20

    Plec nejdřív uvařte, třeba s tím uzeným a použijte vývar na namočení nakrájených housek.

  • dája | 30. 3. 2013 19:21

    plecko se dává syrové nebo vařené?

  • kisáček | 4. 4. 2012 15:18

    Už se na ní moc těším <3 <3 <3

  • Clarice
    Clarice | 26. 2. 2012 18:27

    Co to povídáte? Odjakživa ji jíme k řízku :-P

  • recepty73
    recepty73 | 21. 4. 2011 20:24

    ...zkoušel jsem jak s kváskem, tam i s práškem do pečiva... . S prdopečem byla lepší, ale potřeba není ani jednoho ;-)

  • Anna | 15. 4. 2011 12:01

    Dělám stejnou: na1 rohlík 1 vejce a 10 dkg masa. Jen jsem se naučila přidat kvásek. Nádivka je víc nadýchaná

  • Aliska.K | 15. 4. 2011 10:31

    Velmi chutné

  • Tereza T
    Tereza T | 14. 4. 2011 16:01

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 14. 4. 2011 15:41

    Velikonoční nádivka není příloha.

  • andre lovkova | 16. 4. 2006 17:13

    super

  • Radka | 12. 4. 2006 15:33

    Výborný a jednoduchý recept.

  • lenka žilková | 20. 3. 2006 22:49

    na kolik stupnˇů péct?

  • Eva | 20. 3. 2006 09:10

    omlouvám se, nejsem autor, ale myslím, že se nic zlého nestane. Na druhou stranu je majonéza vlastně vejce,olej a koření, tak bych se jí nebála.

  • Martina Mikešová | 18. 3. 2006 08:19

    Nějak mi nesedí ta majonéza.Stane se něco pokud jí vynechám?

  • Jana Kabelova | 15. 2. 2006 22:29

    Vynikajici a jednoduchy recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Česnek Kopřiva Majonéza Rohlík Tuk Uzené maso - vařené Vepřová plec Vepřový vývar Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí kapsa

Kuřecí kapsa

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Kanadský králík

Kanadský králík

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a oregánem

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…

Přesňáky s mákem

Přesňáky s mákem

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Malý korpus

Malý korpus

Fazolky s vepřovou panenkou

Fazolky s vepřovou panenkou

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

95
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
33
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
29
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše
23
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou
21
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Carmen Mayerová o životě s Petrem Kostkou: Přiznala bouře v manželství!

Carmen Mayerová o životě s Petrem Kostkou: Přiznala bouře v manželství!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O…
Velikonoční nádivka na plech
Velikonoční nádivka na plech
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O…
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact