• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 80
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Velikonoční nádivka

Suroviny

6 porce
    • 2
      ks česnek
    • 10
      ks žloutek
    • 10
      ks rohlík
    • 10
      ks bílek
    • tuk a strouhanka
    • 500
      g uzené maso - vařené
    • 500
      g vepřová plec
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      hrst kopřiva Nebo petrželka
    • vepřový vývar

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky nakrájené rohlíky namočíme do masového vývaru, přidáme žloutky, sekané kopřivy nebo petrželku, majonézu utřený česnek, na kostičky nakrájené plecko a uzené maso.

RADA: Jak na silný a čirý vývar?

2
Z bílků ušleháme sníh a lehce promícháme se směsí. Nalijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný pekáč a ve vyhřáté troubě pečeme pomalu do zlatova.

RADA: Jak ušlehat sníh?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Houska68
    Houska68 | 29. 5. 2019 09:18

    Dobrý fór s tou majolkou. Nic se tím nezkazí a mě by to nenapadlo. Zužitkovala jsem alespoň zbytek velké. Myslím, že to dodá nádivce na šťavnatosti. :)

  • Mirek | 14. 4. 2017 17:10

    Já jsem udělal dnes nádivku, dal jsem vývar do vývaru kostku hovězího aby to dostalo chuť pak už jsem nesolil. Přidal jsem muškátový květ, petržel, majoránku a další bylinky, cibulku zlehka. Na konec sníh z bílků. Dal na pekáček. Upekl :-)

  • Dana | 14. 4. 2017 12:23

    recept je super, :-) fotka na ............ O:-)

  • tara21 | 13. 4. 2017 21:45

    namočím nakrájené rohlíky a vymačkám. S vývarem to bude stejné. Ušlehaný sníh přidaný nakonec nádivku krásně zjemní a nadýchá .-)

  • tara21 | 13. 4. 2017 21:42

    nakrájené rohlíky máčím do mléka a vymačkám. U vývaru to bude stejné. Sníh z bílků směs nakonec krásně zjemní a nadýchá :-)

  • eva | 11. 4. 2017 21:06

    Kolik vývaru, tj. jaká hustota, asi jako na karbanátky? Prosím.

  • Miluš | 11. 4. 2017 12:19

    Já dávám na rohlíky smetanu na vaření anebo hodně zredukovaný uzený vývar.Majoneza mi tu přijde navíc,stejnak dvě lžíce nemůžou být v nádivce ani znát a muškátový květ určitě taky doporučuji.Co bych určitě vytkla je fotografie,ze které by mi přešla chuť.

  • tara21 | 10. 4. 2017 10:14

    dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)

  • tara21 | 10. 4. 2017 10:14

    dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)

  • Iveta | 6. 7. 2015 09:29

    Vynikající :-)

  • Standa | 10. 4. 2015 13:18

    To je fakt @&

  • KaRa | 10. 4. 2015 13:01

    vařené

  • mirek | 4. 4. 2015 14:27

    hody hody doprovody :-*

  • bublinka13 | 20. 4. 2014 22:55

    Vyborná, jen jsem jí také dělala bez majolky, ale určitě doporučuju :-)

  • iva kratka | 1. 4. 2013 12:19

    delam ji stejne, jen majolku nedavam a pred pecenim ji pokapu rozpustenym maslem

  • Petr | 31. 3. 2013 20:19

    http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24757914 kouknete a vyberte vážne super slevy.. 8-) ;-)

  • Ivca | 31. 3. 2013 16:13

    Je výborná, ze všech nejlepší, ale fotka spíš odradí :-\ .

  • Kateřina | 31. 3. 2013 11:20

    Plec nejdřív uvařte, třeba s tím uzeným a použijte vývar na namočení nakrájených housek.

  • dája | 30. 3. 2013 19:21

    plecko se dává syrové nebo vařené?

  • kisáček | 4. 4. 2012 15:18

    Už se na ní moc těším <3 <3 <3

  • Clarice
    Clarice | 26. 2. 2012 18:27

    Co to povídáte? Odjakživa ji jíme k řízku :-P

  • recepty73
    recepty73 | 21. 4. 2011 20:24

    ...zkoušel jsem jak s kváskem, tam i s práškem do pečiva... . S prdopečem byla lepší, ale potřeba není ani jednoho ;-)

  • Anna | 15. 4. 2011 12:01

    Dělám stejnou: na1 rohlík 1 vejce a 10 dkg masa. Jen jsem se naučila přidat kvásek. Nádivka je víc nadýchaná

  • Aliska.K | 15. 4. 2011 10:31

    Velmi chutné

  • Tereza T
    Tereza T | 14. 4. 2011 16:01

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 14. 4. 2011 15:41

    Velikonoční nádivka není příloha.

  • andre lovkova | 16. 4. 2006 17:13

    super

  • Radka | 12. 4. 2006 15:33

    Výborný a jednoduchý recept.

  • lenka žilková | 20. 3. 2006 22:49

    na kolik stupnˇů péct?

  • Eva | 20. 3. 2006 09:10

    omlouvám se, nejsem autor, ale myslím, že se nic zlého nestane. Na druhou stranu je majonéza vlastně vejce,olej a koření, tak bych se jí nebála.

  • Martina Mikešová | 18. 3. 2006 08:19

    Nějak mi nesedí ta majonéza.Stane se něco pokud jí vynechám?

  • Jana Kabelova | 15. 2. 2006 22:29

    Vynikajici a jednoduchy recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Česnek Kopřiva Majonéza Rohlík Tuk Uzené maso - vařené Vepřová plec Vepřový vývar Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Rychlý ovocný koláč

Rychlý ovocný koláč

Jednoduchý grenadýrmarš

Jednoduchý grenadýrmarš

Krkovička jako bramboráková

Krkovička jako bramboráková

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

Bezinkový džem (rosol) - květový

Bezinkový džem (rosol) - květový

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Dušené vepřové maso s kedlubnou

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

141
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
76
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
66
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
57
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
53
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Retro Karlos Vémola: Neuvěřitelná podoba se synem!

Retro Karlos Vémola: Neuvěřitelná podoba se synem!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O…
Velikonoční nádivka na plech
Velikonoční nádivka na plech
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O…
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact