• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční nádivka

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 80
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Velikonoční nádivka

Suroviny

6 porce
    • 2
      ks česnek
    • 10
      ks žloutek
    • 10
      ks rohlík
    • 10
      ks bílek
    • tuk a strouhanka
    • 500
      g uzené maso - vařené
    • 500
      g vepřová plec
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      hrst kopřiva Nebo petrželka
    • vepřový vývar

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky nakrájené rohlíky namočíme do masového vývaru, přidáme žloutky, sekané kopřivy nebo petrželku, majonézu utřený česnek, na kostičky nakrájené plecko a uzené maso.

RADA: Jak na silný a čirý vývar?

2
Z bílků ušleháme sníh a lehce promícháme se směsí. Nalijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný pekáč a ve vyhřáté troubě pečeme pomalu do zlatova.

RADA: Jak ušlehat sníh?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Houska68
    Houska68 | 29. 5. 2019 09:18

    Dobrý fór s tou majolkou. Nic se tím nezkazí a mě by to nenapadlo. Zužitkovala jsem alespoň zbytek velké. Myslím, že to dodá nádivce na šťavnatosti. :)

  • Mirek | 14. 4. 2017 17:10

    Já jsem udělal dnes nádivku, dal jsem vývar do vývaru kostku hovězího aby to dostalo chuť pak už jsem nesolil. Přidal jsem muškátový květ, petržel, majoránku a další bylinky, cibulku zlehka. Na konec sníh z bílků. Dal na pekáček. Upekl :-)

  • Dana | 14. 4. 2017 12:23

    recept je super, :-) fotka na ............ O:-)

  • tara21 | 13. 4. 2017 21:45

    namočím nakrájené rohlíky a vymačkám. S vývarem to bude stejné. Ušlehaný sníh přidaný nakonec nádivku krásně zjemní a nadýchá .-)

  • tara21 | 13. 4. 2017 21:42

    nakrájené rohlíky máčím do mléka a vymačkám. U vývaru to bude stejné. Sníh z bílků směs nakonec krásně zjemní a nadýchá :-)

  • eva | 11. 4. 2017 21:06

    Kolik vývaru, tj. jaká hustota, asi jako na karbanátky? Prosím.

  • Miluš | 11. 4. 2017 12:19

    Já dávám na rohlíky smetanu na vaření anebo hodně zredukovaný uzený vývar.Majoneza mi tu přijde navíc,stejnak dvě lžíce nemůžou být v nádivce ani znát a muškátový květ určitě taky doporučuji.Co bych určitě vytkla je fotografie,ze které by mi přešla chuť.

  • tara21 | 10. 4. 2017 10:14

    dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)

  • tara21 | 10. 4. 2017 10:14

    dělám stejně, jen rohlíky máčím do mléka, přidávám špetku muškátového oříšku nebo květu. A nedávám majonézu. Utřu máslo se žloutky Je vynikající ;-)

  • Iveta | 6. 7. 2015 09:29

    Vynikající :-)

  • Standa | 10. 4. 2015 13:18

    To je fakt @&

  • KaRa | 10. 4. 2015 13:01

    vařené

  • mirek | 4. 4. 2015 14:27

    hody hody doprovody :-*

  • bublinka13 | 20. 4. 2014 22:55

    Vyborná, jen jsem jí také dělala bez majolky, ale určitě doporučuju :-)

  • iva kratka | 1. 4. 2013 12:19

    delam ji stejne, jen majolku nedavam a pred pecenim ji pokapu rozpustenym maslem

  • Petr | 31. 3. 2013 20:19

    http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=24757914 kouknete a vyberte vážne super slevy.. 8-) ;-)

  • Ivca | 31. 3. 2013 16:13

    Je výborná, ze všech nejlepší, ale fotka spíš odradí :-\ .

  • Kateřina | 31. 3. 2013 11:20

    Plec nejdřív uvařte, třeba s tím uzeným a použijte vývar na namočení nakrájených housek.

  • dája | 30. 3. 2013 19:21

    plecko se dává syrové nebo vařené?

  • kisáček | 4. 4. 2012 15:18

    Už se na ní moc těším <3 <3 <3

  • Clarice
    Clarice | 26. 2. 2012 18:27

    Co to povídáte? Odjakživa ji jíme k řízku :-P

  • recepty73
    recepty73 | 21. 4. 2011 20:24

    ...zkoušel jsem jak s kváskem, tam i s práškem do pečiva... . S prdopečem byla lepší, ale potřeba není ani jednoho ;-)

  • Anna | 15. 4. 2011 12:01

    Dělám stejnou: na1 rohlík 1 vejce a 10 dkg masa. Jen jsem se naučila přidat kvásek. Nádivka je víc nadýchaná

  • Aliska.K | 15. 4. 2011 10:31

    Velmi chutné

  • Tereza T
    Tereza T | 14. 4. 2011 16:01

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 14. 4. 2011 15:41

    Velikonoční nádivka není příloha.

  • andre lovkova | 16. 4. 2006 17:13

    super

  • Radka | 12. 4. 2006 15:33

    Výborný a jednoduchý recept.

  • lenka žilková | 20. 3. 2006 22:49

    na kolik stupnˇů péct?

  • Eva | 20. 3. 2006 09:10

    omlouvám se, nejsem autor, ale myslím, že se nic zlého nestane. Na druhou stranu je majonéza vlastně vejce,olej a koření, tak bych se jí nebála.

  • Martina Mikešová | 18. 3. 2006 08:19

    Nějak mi nesedí ta majonéza.Stane se něco pokud jí vynechám?

  • Jana Kabelova | 15. 2. 2006 22:29

    Vynikajici a jednoduchy recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Česnek Kopřiva Majonéza Rohlík Tuk Uzené maso - vařené Vepřová plec Vepřový vývar Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

Špenátové těstoviny se sýrem - zapečené

Špenátové těstoviny se sýrem -…

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Čevapčiči po našem

Čevapčiči po našem

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

172
Fežoáda
Fežoáda
135
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
127
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
85
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
56
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Další doporučené recepty:

Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O…
Velikonoční nádivka na plech
Velikonoční nádivka na plech
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.
Velikonoční nádivka podle časopisu F.O…
  • Recepty.cz
  • Velikonoční nádivka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact