• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Velikonoční medové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Velikonoční medové řezy

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 28
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Velikonoční medové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g hladká mouka
    • 10
      lžíce mléko
    • 160
      g cukr
    • 2
      lžíce med
    • 2
      ks vejce
    • 70
      g hera
    • 2
      lžička jedlá soda
  • Krém
    • 500
      ml mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      lžíce hrubá mouka
    • 2
      lžíce černá káva silná
    • 250
      g máslo
    • 150
      g moučkový cukr
  • Poleva
    • 1
      balíček čokoládová poleva
    • 80
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Mouku prosejeme na vál. Ostatní suroviny svaříme ve vodní lázni, jedlou sodu přidáme nakonec. Teplou směs zpracujeme s moukou, rozdělíme na čtyři díly a rozválíme na tenké placky. Pracujeme rychle pokud je teplé. Placky upečeme na pomaštěném plechu do růžova (6 - 7 minut). Vychladlé spojíme krémem, povrch polijeme čokoládou a necháme zaležet.
2
**Krém:** z mléka, pudinku, kávy a mouky svaříme kaši. Vychladlou postupně zašleháváme do utřeného cukru s máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechové řezy medové

Ořechové řezy medové

Medové řezy ze 4 placek

Medové řezy ze 4 placek

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslav | 14. 5. 2016 11:27

    Moc mi to chutnalo <3

  • Lara | 10. 8. 2014 14:06

    Chuť výborná ale vzniklého těsta je podle me na 4 placky prez cely pekac malo proto davam jednu a pul davky na jeden pekac řezů a pridam i vic mleka na krém. Promazávám i mareladou je ti s ni o dost lepší. Doporučuji polevu posypat kokosem!!!!!! Výborné!!!!

  • Martica | 24. 12. 2012 11:31

    tak já jsem ještě potírala pikantní marmeládou a skvělééé...mohu jen doporučit....:-)

  • Hanka | 20. 9. 2012 07:05

    Dobrý den,má se to nechat uležet nebo je to měkké hned po upečení.děkuji

  • Gustavson | 25. 3. 2012 13:48

    Mohu mít jeden nesmělý dotaz coby ne úplně zkušená pekařka? Ta dvě vejce v těstě jsou taky předem uvařena se zbytkem ingrediencí ve vodní lázni? Já jen abych z toho pak neměl amoletu a nemusel těsto připravovat znovu. :-[

  • VeronikaV | 24. 7. 2011 13:21

    Výborné

  • grewerds | 8. 6. 2011 12:55

    moje babička děla na velikonoce uplně stejné je to dobrota:D <:-)

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 4. 2011 15:02

    Nějak nechápu tu tebou přidanou fotku. Není to omyl? Ahoj Simča

  • Eraclea | 6. 4. 2011 11:56

    Mám svůj recept od babičky a vím jak je to chutné,velmi chutné....

  • ikeacca | 24. 10. 2010 07:56

    výborné 1*

  • Monika Vopravilová | 25. 3. 2009 23:02

    Já dělám jenom 3 placky. Mažu je taky marmeládou ale ještě předtím je pokapu trochu rumem.

  • olča | 25. 3. 2008 07:55

    Evi,pekla jsem na svátky přesně podle Vašeho receptu. Výborné, všem moc chutnalo. Nejpracnější bylo vyválet ty 4 placky, ale výsledek stál za to.

  • zdenka | 5. 3. 2008 19:09

    Paní Ivanko Samcová,děkuji za skvělé rady,určitě to zkusím podle Vás.

  • Marie L. | 20. 2. 2008 14:38

    Medové řezy dělám ze tří vrstev, první placku mažu také marmeládou, ale silnější vrstvou, bude tam jen ona, přikryji, druhou placku natírám ušlehanou šlehačkou neoslazenou. Navrch polít čokoládou.Nechat uležet stačí přes noc. Výborná pochoutka.

  • Marie | 19. 2. 2008 20:02

    Tyto medové řezy peču již několik let, ale mám v receptu 3 lžíce medu. Placky potírám tence marmeládou a pak dávám vrstvu krému bez příchuti. Na krém mám trošku odlišný recept: 0,5 l mléka, 1,5 sáčku pudinku s vanilkovou příchutí, 2 žloutky - pudinkový prášek rozmícháme v mléce, přidáme žloutky a uvaříme pudink. 250 g másla vyšleháme se 150g moučkového cukru a postupně zašleháváme vychladlý pudink. Můžem ochutit rumem. Tyto řezy jsou velmi dobré, ale musí se nechat rozležet.

  • Di | 18. 2. 2008 14:36

    Medáčky pro Františku (zřejmě jedna z nejméně sladkých variant):Pečení:Směs 2 lžíce medu, 2 velká vajíčka, 10 dkg pískového cukru, 5 dkg másla rozpustíme za stálého míchání ve vodní lázni (nejlepší je šlehat ručním šlehačem).Vmícháme do 60 dkg hladké mouky, 2 vrchovaté lžičky stolní sody, 1 dl horkého mléka a zpracujeme těsto (ideální je opět ruční šlehač - míchací metly). Uložíme ho na teplém místě (v míse na hrnci s teplou vodou).Postupně vyválíme 6 tenkých placek na celý plech. Jde to ztuha - proto potřebujeme mít těsto teplé - ale výsledek bude pro Vás, Vaši rodinu i případné hosty odměnou. Placky upečeme na silněji vymazaném plechu (mastit pokaždé) nebo plech vyložíme pečícím papírem. Naskáčou-li na těstě na počátku pečení puchýře, propíchneme je vidličkou.Placky můžeme napéci několik dnů předem. Musíme však počítat s tím, že hotové řezy by se měly proležet.

  • NMarta | 18. 2. 2008 06:21

    Já vyvalím tenkou placku(obdélník) a pak nakrájím na pásy, ty peču na pečícím papíře. Potom lepím vždy 4 pásy na sebe, vzniklé řezy zabalím do alobalu, dám do lednice na 2-3 dny zaležet.Až potom poleji čokoládovou polevou.Krém dělám bez kávy či kakaa,ale každý plát nejprve potřu rybízouvou marmeládou a na ni dám vrstvu krému.

  • Eva Přecechtělová | 17. 2. 2008 21:23

    Já vyválím placku a potom pomoci malého válečku na plechu rozválím do krajů.

  • Eva Přecechtělová | 17. 2. 2008 21:16

    Moc se omlouvám za překlep a prosím Kovářovi o opravu : 2 kávové lžičky jedlé sody. Děkuji

  • zdenka | 17. 2. 2008 10:24

    Paní Evičko,bojím,bojím....ale určitě zkusím.Děkuji

  • Ivana Samcová | 16. 2. 2008 14:30

    Dělám podobné těsto, dávám jen na vymazaný plech. Placky jsou hodně tenké, pracně se vyvalují. Z pečícího papíru mám vystřižený obdélník a podle něj vyvaluju placky. Peču na větším plechu. Po upečení položím na sebe, opatrně odkrojím konce /zarovnám, aby byly placky stejné/. Pak rozložené nechám úplně vychladnout. Vrchní plát nepolévám čokoládou, ale potřu také krémem a posypu rozdrcenými odkrojky.Nechávám alespoň 3 dny odležet. Doufám, že jsem vám, Zdenko, alespoň trochu poradila.

  • Anna Č. | 16. 2. 2008 13:47

    Paní Evo,chci upéct řezy dle Vašeho receptu.Chci si pouze ověřit množství jedlé sody.Zdá se mi to hodně.Já připravuji perníkové těsto na drobné tvary z 650 g mouky a na toto množství dávám pouza 2 čajové lžičky sody.Děkuji za odpověď.

  • Eva Přecechtělová | 16. 2. 2008 08:30

    Paní Zdeňko těsto rozdělím na 4 díly, které preventině převážím, aby byly stejné, protože toho těsta je na plech skutečně málo. Nejlépe se vyvaluji mezi potr. folii. Jestliže namáte stejné plechy, můžete si pomoci peč. papírem a jenom přenášet. Pokud se stane, že se udělá někde díra nevadí, krémem se to dorovná. Jakmile vychladnou jsou tvrdé jako perník, proto čím více jsou uležené, tím jsou lepší. Ať se daří Eva

  • Di | 15. 2. 2008 17:03

    Petule, díky za Váš pozitivní přístup. Já rozhodně nemám v úmyslu do někoho rýpat, rýpání do druhých k životu nepotřebuju. Proč bych to taky měla myslet zle? Jen se domnívám, že když jde něco dělat lépe a důsledněji, tak by se to lépe dělat mělo. Nicméně už debatu na toto téma , je to zbytečné házení hrachu na zeď.

  • zdenka | 15. 2. 2008 15:27

    Prosím,poradí mi někdo?Plech se jenom vymaže a nevysype,a na jak velkém plechu péct a placky jsou jak asi silné,jsou přes celý plech?Ještě jsem nikdy medové řezy nepekla.Děkuji

  • Petule B. | 15. 2. 2008 14:12

    Já už bych za sebe jenom ráda napsala, že tyhle stránky o vaření podle mě nemají konkurenci a jsem za ně velmi vděčná. Objevila jsem je teprve nedávno, ale už jsem podle receptů tady uvařila hodně jídel a žádné nemělo chybu. A to také díky komentářům a radám k nim, to je podle mě k nezaplacení. Není nad to, když se člověk poradí s tak výbornými kuchařkami jako jsou tady a o názor se může podělit s ostatními. Hned mě vaření začalo víc bavit. Takže i když tady občas někdo s někým nesouhlasí, nebo si dokonce rýpne...no co, jsme jenom lidi. Těším se na hodně nových receptů a hodně nových komentářů, všechny vás moc zdravím a přeji všem krásný den!!!

  • Hanička | 15. 2. 2008 13:44

    Škoda,že diskuse sklouzla do absolutně nedůležitého tématu - kolikrát co bylo zveřejněno. Já recept vítám a moc za něj děkuji. Ještě jsem nic takového nepekla a na víkend vyzkouším.

  • Di | 15. 2. 2008 13:38

    Vážené dámy, už jsme zase přešly od vaření k psychologickým rozborům? Rozhodně nedělám s ničím drahoty, paní Petro. Rodiný recept na medáčky jsem zveřejnila již minimálně dvakrát v diskusi a kdysi i na svých webových stránkách, kde má cca 4 tisíce přečtení. Nebudu stále dokola vysvětlovat, že mi to neustálé zveřejňování duplicitních (a kdyby jen to) receptů připadá dost nepřehledné a nebudu se už ani snažit v tom administrátorům pomáhat. Na Vaše vyzvání (ale proti svému přesvědčení) vkládám starý rodinný recept a prosím Kovářovy o zveřejnění, přestože jde o stou variantu téhož. Děkuji.

  • Jana Pátková | 15. 2. 2008 13:08

    Já si osobně myslím, že už je konec komentářů, stačí - např. volba ??? Prosím o omluvu všech, kterým se nelíbí , ale co ? Jdeme vařit ? Hned, jo!Je zbytečný komentář-už nebudu reagovat, dobrou chuť v pátek.

  • Miroslava Pečinková | 15. 2. 2008 12:48

    Vážené dámy kuchařky,jak si tak čtu ty Vaše komentáře,nechce se mi tomu věřit.Vaříte tady,nebo se hádáte? Ráda vařím i peču a proto jsem často na Vašich stránkách a zkouším nové věci z Vašich receptů.Co se týká tohoto receptu,nevidím žádný problém.Prostě ho tam paní Eva dala.Určitě to nemyslela špatně i když je jich zde víc,každý je svým způsobem jiný.Myslím si ,že od toho tady máte paní Kovářovou,která snad uzná za vhodné ,jestli se recept zveřejní,nebo ne . Podle receptů,co sem dává paní Eva soudím,že je dobrá kuchařka i pekařka a pokud sem přidává nějaký recept je vždycky výborný.Pokud paní Di chtěla někdy v minulosti podobný recept přidat,měla tak učinit a ne soukromě zasílat na emajl.

  • Petra | 15. 2. 2008 12:08

    Paní Evičko, já se taky chystám Váš recept vyzkoušet, tak nemazat! Já stejně jako paní Jana většinou koukám po novinkách a takhle jste mi ten recept vlastně připomněla. Navíc si myslím, že každý sem může přidávat recepty, když je považuje za dobré, aspoň je z čeho vybírat. Já bych tu uvítala i recept od paní Di, ale ta dělá s medáčky drahoty (možná aby trochu demonstrativně zdůraznila zbytečnost vašeho receptu - škoda), tak zkrátka budeme péct podle Vás. Myslím si, že vůbec nevadí, když se sejde víc podobných receptů, já osobně se nejvíc řídím doporučujícími komentáři a dle toho recept vybírám. Přeji všem krásný den.

  • Jarka O. | 15. 2. 2008 12:06

    Nějak jsem nepochopila to napadání, tak jako Markéta. Paní Evo, Vaše recepty všichni uznáváme, ale taky mám pocit, že medovníků a medových řezů je tu opravdu hodně a liší se minimálně. Váš je jiný, budiž, vysvětlila jste to a my to tak bereme. Není ale potřeba se při upozornění hned urážet, Di- to 100% nemyslela zle a už vůbec nechtěla nikoho napadat, natolik ji znám:-)) A "domovské právo" je co? To, že sem rádi a často chodíme a snažíme se tyto stránky spoluvytvářet? To je ale právo každého návštěvníka, ne? Tedy i Vaše...

  • Lída* | 15. 2. 2008 11:11

    Evičko, je sice možné že je tady tento recept několikrát, ale tento je úplně jiný, hlavně tím krémem. V žádném případě nemazat!!! Je dobře že jste ho připomněla, už se těším až ho zase upeču :-)). Lída

  • Markéta | 15. 2. 2008 11:04

    Paní Eva P. já si myslím, že Vaše reakce, je ponekud zbrklá a je tady patrná uraženost. Poněkud zbytečná. Vkládala jste recept s dobrým úmyslem, ale nedá se nic delat..je tady v mnohých obměnách. A pokud mně taky chcete obvinit, že si osobuji jakési domovské právo, tak předem upozorňuji, že jsem tady jen sporadicky, stránku mi doporučila moc dobrá přítelkyně, která Vás opsala jako skutečnou odbornici. Jestli se tady zabydlím skutečne nevím.

  • Eva Přecechtělová | 15. 2. 2008 10:38

    Jani, díky jste milá jako vždy.

  • Jana Pátková | 15. 2. 2008 08:58

    Evi, není důvod rušit recept, vždyť novinky jsou vždy zajímavější, než se rýpat v "minulosti" receptíků, že je zde něco podobného 5x, no a co? A také jsem tady jako doma, tak jen do dalšího přidávání receptů nebo rad, fandím Vám, Jana.

  • Hospodyňka | 15. 2. 2008 08:31

    Ach jo, inkvizice zase řádí...

  • Di | 15. 2. 2008 06:46

    Můžete mi, Františko, poslat mail, ráda Vám recept na medáčky,jak se řezům říká u nás doma, pošlu. Zdejší recepty již opravdu rozmnožovat nebudu (ani pod jiným názvem). Jsou téměř totožné, v mnoha z nich se válí těsto na tenké pláty, v tom mém taky, jde jen o přesné množství ingrediencí.

  • Eva Přecechtělová | 14. 2. 2008 21:49

    Paní Kovářová, prosím můžete smazat tento recept, nerada bych byla příčinou napadání přítomných dam, které si na tyto stránky vzaly domovské právo. Recept mám po babičce. Když jsem ho jsem přidávala letmo jsem proběhla všechny medové řezy, ingredience jsou sice stejné, ale výsledek je jiný. Těsto je rozválené na úplně tenké pláty a výsledně řezy vypají nějak jak "Štafetky".

  • Frantiska :) | 14. 2. 2008 21:07

    klidne ho Di pridejte :) treba jen sem do komentare, Vase recepty mam rada a mozna, tak poprve zkusim medovnik

  • Di | 14. 2. 2008 07:02

    Medové řezy jsou skvělé, ale jsou tuuž minimálně 5x: Medové řezy. medové řezy II. a III., Vánoční medové řezy, Medové řezy ze 4 placek + mnoho receptů na medovník. Mnohé z nich jsou tu už dost dlouho a liší se jen malinko - tu je trochu cukru více, tam méně, někde se přidává marmeláda.Sama jsem před lety chtěla recept přidat (mám ho po babičce) a upustila jsem od toho.

  • Lída | 13. 2. 2008 21:00

    Evi, tento recept dělám pravidelně už několik let na velikonoce a jsou opravdu výborné.Když se rozleží tak se rozplývají na jazyku.Mńam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černá káva Čokoládová poleva Cukr Hera Hladká mouka Hrubá mouka Jedlá soda Máslo Med Mléko Moučkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Hustá květáková polévka

Hustá květáková polévka

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Babičky škvarkoví šneci

Babičky škvarkoví šneci

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

110
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
64
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
59
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
57
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
48
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Velikonoční mazanec
Velikonoční mazanec
Velikonoční mazanec
Velikonoční mazanec
Velikonoční mazanec bez vajec
Velikonoční mazanec bez vajec
Velikonoční mrkvový beránek
Velikonoční mrkvový beránek
Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny z podmáslí
Velikonoční muffiny z podmáslí
  • Recepty.cz
  • Velikonoční medové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact