Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, znovu našleháme. Mouku smícháme s práškem do pečiva a ořechy a po částech střídavě přidáváme žloutkovou hmotu s vodou. Formu beránka vymažeme, naplníme těstem a velmi zvolna pečeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Věrča
|10. 4. 2011 19:18
Prosím, má někdo zkušenost s pečením beránka ve formě keramické-s příklopem. Z kolika vajíček atd. Děkuji
Lucie Hlavova
|21. 3. 2008 09:48
prosim prosim jak dlouho a na kolik stupnu se beranek pece?dekuji
Helena K.
|5. 1. 2008 11:53
Probírala jsem se recepty,které mám odzkoušené a tento je výborný.Když nemám ořechy,dám 2 lžíce umleté kávy.Recept mám od cukrářky a vždy se povede.Je to brzo,však si najde každý recept v dobu,kdy ho potřebuje.
MIA
|4. 1. 2008 07:25
jééžieš..úúž?.-)))abych snad začla barvit vejce, ne?to to letí:-)))