Rýži podusíme na trošce tuku se solí a necháme vychladnout.
2
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran na oleji opražíme. Do vymazaného pekáče klademe plátky masa vedle sebe, potřeme je hořčicí, na ně položíme plátky šunky a kolečka ananasu.
3
Malou naběračkou uděláme z rýže kopečky a na každý plátek masa dáme jeden. Potom přikryjeme plátkem sýra. Podlijeme šťávou z kompotu a trochou vody a dáme péct. Upečené hrby ozdobíme kápií.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anina
|23. 6. 2006 22:56
To musí být skvělý a zajímavý jídlo i po přečtení!
Tereza Jarčušková
|22. 6. 2006 10:45
Obyčajnú plnotučnú, aby neprehlušila chuť ananásu.
Sísa
|22. 6. 2006 09:11
Chci se zeptat jakou hořčici používáte?Děkuji
beba
|21. 6. 2006 14:27
Robím podobné, len bez ananásu a s broskyňou a zalejem to šľahačkou. Je to mňam!
Tereza Jarčušková
|21. 6. 2006 13:44
Áno, prsíčka sú vopred opečené a tak ich v rúre treba len dopiecť, ryža by bola potom tvrdá.