Majonézu promícháme s hořčicí, česnekem, cibulí, pažitkou a kořením. Do této směsi přimícháme na kostičky nakrájená vejce a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Podáváme s opečenou vekou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
dootaz
|29. 8. 2014 21:27
Znáš význam slova pikantní ty Blbko obecná???
Simča Sládková
|5. 3. 2008 18:50
Dá se to servírovat i tak, že se na talíř položí půlky vajec řeznou stranou dolů (ideální je na talíř rozložit opláchnuté a okapané listy hlávkového salátu a na to ta vejce..) a polijí se "omáčkou" z majonézy a ostatních ingrediencí. Tento recept se bude hodit na velikonoce - až budeme likvidovat přebytečná vejce z polmázky :-). Je to moc dobré, doporučuji! Simča
Věra Kotlandová
|5. 3. 2008 18:00
Výborný salátek, dneska jsem ho udělala k večeři a je moc chutný. Jen jsem do něj přidala trochu měkkého salámu
Kája
|30. 6. 2005 09:31
Ivule nalákala jste mě, recept se mi zdá zajímavý a jednoduchý, určitě vyzkouším