Na pánvičku dáme olej a nadrobíme droždí. Čekáme, než se droždí oddělí od tuku a přidáme na kostičky nakrájenou cibulku, smažíme, až cibule má sklovatělou barvu. Potom přidáme rozmíchané v hrnečku posolené vejce a zbytek už je jako obyčejná míchaná vejce.
2
Nakonec se nasekaná pažitka na drobno nahází na smažená vejce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|26. 6. 2007 13:13
taky ho znám od babičky, výtečné =o)
Jana
|5. 4. 2006 12:56
Taky dělám a nechávám stejně jako paní Jana nejprve zesklovatět cibulku a až potom dám kvasnice. Do hotové směsi přidávám trochu Ramy a tak vznikne výtečná pomazánka.
Stanislav Sedláček
|5. 4. 2006 10:56
I tak je to možné dělat tento recept mě naučila má babička a mám ho pořáda rád :o)
Ifuška
|5. 4. 2006 10:02
Taky dělám, je to výborné a hlavně zdravé. Hodí se teď na jaře na pročištění. A je tam spousta vitamínu B.
Jana Tomčíková
|5. 4. 2006 09:29
Tak to je oblíbené jídlo mě a mojí dcery, syn a otec prchají (značný zápach jako vedlejší produkt přípravy je odrazuje od konzumace).Já nejdřív nechám zesklovatět cibulku a pak teprve rozpuštím droždí.