Vejce uvaříme natvrdo, horká oloupeme, přepůlíme a dáme na talířek. Posypeme nadrobno pokrájenou cibulkou, osolíme, zaprášíme sladkou nebo pálivou paprikou a zalejeme rozehřátým máslem. Jíme s chlebem a odháníme myšlenky na to, jak je to nezdravé.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza J.
|2. 10. 2007 13:08
Prečo by to bolo nezdravé? Pokiaľ tých vajec nezjem denne niekoľko...Nezdravá môže byť aj dusičnanmi presýtená zelenina. Všetko s mierou ako sa vraví a je to v pohode.
Salome
|27. 9. 2007 11:02
My děláváme něco podobného - vejce uvaříme nahniličku, přepůlíme, lžící vyndáme ze skořápky, posypeme buď strouhaným sýrem nebo křenem, osolíme a opepříme a polijeme rozpuštěným máslem. Ještě nikdy mě při téhle mňamce myšlenka na nezdravost nenapadla. :)