lžička
hnědý cukr
množství pouze orientační, používejte cukru podle chuti
kari
dle chuti
čína
dle chuti
2
lžička
slunečnicový olej
Postup přípravy receptu
1
1. Uvaříme sóju podle návodu na obalu (zkušenější mohou připravit i s protlakem nebo solamylem).
2
2. Osmažíme ananas asi na dvou lžičkách slunečnicového oleje. Postupně přidáváme cukr a smažíme tak dlouho, aby byl ananas zlatohnědý a cukr zkaramelizovaný.
3
3. Čínské nudle rozpustíme v horké vodě a vše naservírujeme na talíř.
4
4. Hotové jídlo dochutíme dle naší fantazie kari, čínou a jiným kořením.
5
5. Podávat lze například se salátem nebo jinou zeleninou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
JaVita
|4. 8. 2013 02:47
:-) Ahoj
Jenom bych ráda upozornila že je veliký rozdíl mezi sojovým masem (kostky) a samotnou sojou což je luštěnina a vypadá trochu jako bílé fazolky :)