Lehké, lahodné a čistě vegetariánské špízy jsou parádní volbou pro letní grilování. Rajčata, cuketa, olivy, křupavá bagetka a řecký sýr feta chutnají báječně, obzvlášť v kombinaci s naší marinádou.
Do marinády dejte na kostičky nakrájený feta sýr, cuketu pokrájenou na silnější půkolečka, celá cherry rajčátka a přepůlená sušená rajčata. Nechte 30 minut marinovat.
3
Rozehřejte gril. Oba druhy rajčátek, cuketu, sýr i pečivo napichujte střídavě na bambusové špejle a každý kebab zakončete černou olivou. Špízy grilujte 3–4 minuty z každé strany. Během grilování je alespoň jednou potřete marinádou
4
Jakmile se sýr začne roztékat a bagetka je upečená do křupava, můžete špízy sundat z grilu a ihned podávat.