To potom jo. Doporučuji zeleninkový bujonek Würzl - je bio a bez glutamanu.
Petro, ten "masox" je zeleninový
Já tedy koukám! Ve vegetariánské svíčkové masox?
Víte,taky jsem svého času vařívala sojové maso,teď už by mi ho nikdo nejedl,ale svíčková nám z něj vůbec nechutnala.Nejspíš je to tím,že člověk už má vštípenou tu chuť,a teď najednou je to úplně jiné.Ale sojové maso já osobně můžu se spoustou zeleniny,klidně mražené,spolu podušené,něco na způsob číny,nebo v gulášové omáčce s přídavkem masa tak půl na půl,anebo smažené v trojobalu,zapékané s rozšlehanými vejci s mlékem a strouhaným sýrem.Ale jak říkám,ta svíčková mi k sojovému masu nesedí.
Můj muž čas od času vyžaduje sójové maso ( aby vyvážil ty salámy, kterými se cpe běžně:-))). Tohle bude vítaná změna, díky:-)