Nepřidám se ke chvále. Těžká, mazlavá. Takové rád nemám.
Vypadají lépe než normální, bude tam menší % mouky, což si myslím, že je občas důležité jíme až moc mouky, která nemá hodnotu v naší stravě. Takže tato vypadá pro mě osobně mnam mnam :3
Ja som robila s polohrubou a uplne super to bolo :)
Ja som robila s polohrubou a uplne super to bolo :)
Zdravím, mouku mám dát hladkou? :-) :-\ :-\ :-\ :-\ :-D
:-[ už to ako som to miešala som polovicu vyjedla :D ... výborne :-*
Mám malý dotaz k množství: "šálky" se myslí opravdu malé šálky na kávu, nebo hrnek (200-250ml)? :-\ Většinou se v receptech uvádí ten hrnek, tak mě to trochu zmátlo. Nerada bych to hned na poprvé pokazila špatným poměrem surovin ;-)
YUMMYYY....super bananovy pernik...prave si ho vychutnavam xD <3
A hned na první pohled je vidět, jak je to "ošizené". Protože, a to nechci nikoho urazit, jíme i očima a ty obrázky jsou nehezké. Moučník nevydá dobře, takže je třeba počítat s tím, že s největší pravděpodobností ani ostatním nebude chutnat. :-\ :-(
Moc dobrý, ale na můj vkus příliš mnoho cukru v receptu, však banány jsou i tak sladké, stejně tak množství oleje, dala jsem o něco méně a bez problémů. V každém případě skvělá mňamka :-)
Jednoduchý recept na veganskou buchtu - díky. Pekla jsem na plechu, asi jen 20 min na 180 stupňů, místo vody sójové mléko. Skvěle kypré, příště to zkusím ještě vylepšit, nějaké ovoce, polevu nebo želé:) ;-)
obvykle na 180, ale záleží od trúby.
A na kolik stupňů??:)