• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Veganské plněné knedlíky s červeným zelím

autor: VeganIfka
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Směs
    • 2
      ks uzené tofu
    • 1
      ks cibule
    • rostlinný olej
    • pepř mletý
  • Příloha
    • 1
      ks červené zelí
    • 3
      kg cibule
    • rostlinný olej
    • cukr krystal
    • 3
      ks brambory
    • ocet
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Nejprve začneme zelím, které zabere nejvíce času. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme cuk a počkáme až se rozpustí, mírně do hněda. Potom přidáme na kousíčky pokrájení zelí ( červené zelí doporučují nakrájet na co nejměnší kousky, ty větší Vám nezměknou ani po 2 hodinách dušení, mluvím z vlastní zkušenosti :D ). Vše v hrnci promícháme. Zalijeme vodou, pouze tak, aby se nám zelí nepřipálilo. Zmírníme plamen a dusíme. Kontrolujeme zelí jestli se nepřipaluje, dle potřeby přiléváme vodu.
2
Až nám zelí mírně změkne, přidáme nastrouhané brambory, pepř, sůl, kmín, ocet, popřípadě cukr, jestli máte rádi zelí sladčí :-) Necháme zelí dusit a kontrolujeme odpařující se vodu. Pokud by Vám brambory dostatečně nezahustili zelí, můžete přidat hladkou mouku, ke konci vaření. Pořádně promíchat :-) Vaříme do změknutí.
3
Cibuli a uzené tofu pokrájíme na co nejmenší kostičky. Hodíme na pánev a smažíme. Posypeme pepřem, jiné další koření není třeba. Jakmile tofu zhnědne, odstavíme pánev z plotny.
4
Těsto na knedlíky si můžete udělat sami doma, nebo ho koupit v prášku jako já. Je to trošku podvod :-) jenže je to rychlejší a levné. Já kupuji knedlíky v prášku skoro pokažde a jsme zatím spokojená. Tedy uděláme knedlíky dle návodu na krabici. Naplníme knedlíky směsí s tofu,a vložíme do vroucí vody. Knedlík je hotový když vyplave na povrch.
5
Zelí a knedlíky vložíme na talíř a můžete posypat osmaženou cibulkou, a zakápnout olejem z ní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tofu závin se zeleninou

Tofu závin se zeleninou

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánské minilasagne s cuketami a ricottou

Vegetariánské minilasagne s cuketami…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červené zelí Cibule Cukr krystal Kmín Ocet Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Uzené tofu

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Arabské kuře

Arabské kuře

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Obložená vejce

Obložená vejce

"Dospělácké" řezy

"Dospělácké" řezy

Cuketa snadno, rychle a chutně

Cuketa snadno, rychle a chutně

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Chřestová omeleta

Chřestová omeleta

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

34
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
29
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hana Heřmánková se zbavila snachy Nikol: Vzala jí funkci v divadle! Přitom je stále manželkou jejího syna…

Hana Heřmánková se zbavila snachy Nikol: Vzala jí funkci v divadle! Přitom je stále manželkou jejího syna…

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Veganské masové koule
Veganské masové koule
Veganské Mexiko
Veganské Mexiko
Veganské nudličky z pánve
Veganské nudličky z pánve
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky s rajskou…
Veganské skořicové rolky
Veganské skořicové rolky
Veganský "vaječný" likér
Veganský "vaječný" likér
  • Recepty.cz
  • Veganské plněné knedlíky s červeným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact