100 g masla na potreni, vykrajovat vysokou sampuskou, 28 kusů, 1 plech, 1 vanicka tvarohu
První vykrájená várka super, další převálená a vykrajovaná je bohužel trošku tužší. A další zase. Tj. Hosty uzemnit první várkou :)
Doopravdy do nepředehřáté? Jen se chci ujistit, protože jsem se s takovým způsobem pečením nikdy nesetkala. Děkuji
Prosím doopravdy do nepředehřáté trouby? Jen se chci ujistit, protože jsem se s takovým způsobem pečení nesetkal, Děkuji
Fakt luxus, vsichni se olizovali a druhy den byli dojedeny zbytky :-)
Dnes jsem zkusila...chutove dobre, ale tvrdeeee..proc?? O:-) :-D
Vdolky byly bezva, dala jsem jen 450g mouky(300 hladké +150polohrubé), mazala máslem před pečenim i po něm.Vychladlé vdolky jsem druhý den "oživila" na mřížce topinkovače. :-[
Vdolky miluji a tyhle ty jsou neskutečně dobré,slovy synka MŇAMÓZNÍ ! <3
Jednou sem je delal a na druhy den sem je ohřál v mikrovlné troubě a byly opět nydýchané a výborné.
Byly výborné, ale druhý den tvrdé, i když jsem je měla v igelitu.. Čím to? Dají se jíst i druhý den?
Chtěla bych je vyzkoušet,ale mate mě tam dávat do nepředehřáté trouby?Není to překlep?
uzasy recept, melo to vetsi ohlas nez jsem cekala .-) davam za 1
máslo nebo heru...
Prosím, jaký dáváte tuk?
S vdolky jsem nikdy neměla štěstí, zkusím dnes tento recept, vypadá to opravdu dobře.
tak už jsem je musela udělat z dvojité dávky manžel se může utlouct . jsou opravdu výborné
a na slano sou taky super,mozna jeste lepsi,se syrem,kecupem a cesnekem
tyhle vdolecky sou super,nejsou vubec mastne