• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vdolky pečené v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Vdolky pečené v troubě

autor: Annalise
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vdolky pečené v troubě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 0,25
      l mléko
    • 2
      lžíce cukr
    • sůl
    • 1
      ks žloutek
    • 60
      g tuk
    • marmeláda
    • zakysaná smetana
    • tvaroh
    • 42
      g droždí klasická kostka

Postup přípravy receptu

1
Z mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Prosetou mouku smícháme se žloutkem, rozehřátým tukem a špetkou soli. Vlijeme připravený kvásek a zpracujeme na hustší těsto. Lehce poprášíme moukou a necháme kynout (cca 3/4 hodiny). Poté z těsta uválíme silnější plát a vytlačujeme kolečka, která následně vkládáme na vymazaný plech.
2
Necháme ještě 15 minut "odpočívat". Potřeme je tukem a vkládáme do nepředehřáté trouby a pečeme při 180 °C do světle žluta. Pak je obrátíme, znovu potřeme tukem a dopečeme. Navrch kápneme marmeládu, nastříkáme vyšlehanou smetanu a posypeme tvarohem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Lilkové řízky pečené v troubě

Lilkové řízky pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenkajindrova | 22. 4. 2018 17:12

    100 g masla na potreni, vykrajovat vysokou sampuskou, 28 kusů, 1 plech, 1 vanicka tvarohu

  • Max | 21. 6. 2016 19:56

    První vykrájená várka super, další převálená a vykrajovaná je bohužel trošku tužší. A další zase. Tj. Hosty uzemnit první várkou :)

  • markéta | 6. 2. 2016 16:17

    Doopravdy do nepředehřáté? Jen se chci ujistit, protože jsem se s takovým způsobem pečením nikdy nesetkala. Děkuji

  • Markéta | 6. 2. 2016 16:14

    Prosím doopravdy do nepředehřáté trouby? Jen se chci ujistit, protože jsem se s takovým způsobem pečení nesetkal, Děkuji

  • Jana | 25. 9. 2015 12:14

    Fakt luxus, vsichni se olizovali a druhy den byli dojedeny zbytky :-)

  • Denisa | 15. 3. 2015 14:01

    Dnes jsem zkusila...chutove dobre, ale tvrdeeee..proc?? O:-) :-D

  • Lida | 3. 3. 2013 09:03

    Vdolky byly bezva, dala jsem jen 450g mouky(300 hladké +150polohrubé), mazala máslem před pečenim i po něm.Vychladlé vdolky jsem druhý den "oživila" na mřížce topinkovače. :-[

  • Veronika | 8. 10. 2012 18:02

    Vdolky miluji a tyhle ty jsou neskutečně dobré,slovy synka MŇAMÓZNÍ ! <3

  • Patrik | 2. 7. 2011 17:18

    Jednou sem je delal a na druhy den sem je ohřál v mikrovlné troubě a byly opět nydýchané a výborné.

  • Hana Machulková | 12. 2. 2010 13:36

    Byly výborné, ale druhý den tvrdé, i když jsem je měla v igelitu.. Čím to? Dají se jíst i druhý den?

  • Helena Ulbrichová | 31. 1. 2010 23:42

    Chtěla bych je vyzkoušet,ale mate mě tam dávat do nepředehřáté trouby?Není to překlep?

  • Martina Pecková | 30. 1. 2010 14:53

    uzasy recept, melo to vetsi ohlas nez jsem cekala .-) davam za 1

  • marie nezlakova | 28. 4. 2009 14:58

    máslo nebo heru...

  • Martina Veselá | 28. 4. 2009 14:07

    Prosím, jaký dáváte tuk?

  • Petra | 28. 2. 2008 13:35

    S vdolky jsem nikdy neměla štěstí, zkusím dnes tento recept, vypadá to opravdu dobře.

  • Eliška | 26. 1. 2008 14:17

    tak už jsem je musela udělat z dvojité dávky manžel se může utlouct . jsou opravdu výborné

  • pavlinka | 9. 10. 2007 12:18

    a na slano sou taky super,mozna jeste lepsi,se syrem,kecupem a cesnekem

  • paja | 28. 9. 2007 12:37

    tyhle vdolecky sou super,nejsou vubec mastne

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Z mouky/obilovin Pečení Vánoce Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Marmeláda Mléko Sůl Tuk Tvaroh Zakysaná smetana Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Chutní šnečci

Chutní šnečci

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Sušené meruňky, broskve, švestky!

Tvarůžková pomazánka extra

Tvarůžková pomazánka extra

Okurková polévka

Okurková polévka

Hrníčkové knedlíky

Hrníčkové knedlíky

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Těstoviny s brokolicí raz dva

Těstoviny s brokolicí raz dva

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

257
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
114
Houbové ragú s nudlemi
Houbové ragú s nudlemi
63
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
50
Jahodové řezy - smetanové
Jahodové řezy - smetanové
36
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Vdolečky z Hané
Vdolečky z Hané
Vdolky - rozpeky
Vdolky - rozpeky
Vdolky paní Slávky
Vdolky paní Slávky
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s borůvkovým žahourem
Vdolky s jablečným rozvarem
Vdolky s jablečným rozvarem
Vdolky s povidly a tvarohem
Vdolky s povidly a tvarohem
  • Recepty.cz
  • Vdolky pečené v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact