Tak jsme se teda moc moc těšili na vdolečky a musíme říci, že žádná sláva, Těsto se udělalo super rychle a snadno ale konečný výsledek stál za prd :-D :-D :-D
Testo se musi opravdu hodne propracovat,ale jsou super.Zkousela jsem i rozvalet na langose a jsou vyborny
Testo se musi opravdu hodne propracovat,ale jsou super.Zkousela jsem i rozvalet na langose a jsou vyborny
Těsto je hrozné, nechápu, jak se podle tohoto receptu mohly vdolky někomu povést.. :-(
Vdolky i koblihy se smaží ve větší vrstvě oleje. A těsto na koblihy se nepatrně liší, a jsou většinou plněné.
Dekuji za odpoved.
jogurt 150g, smetana celá, tj. 1/4 litru.
Prosim,napiste mi,jak velky ma byt ten jogurt,a smetana se dava taky cala?Dekuji.
Paní Jano, obracíme v polovině smažení. Paní Jano T., vdolky se mohou péci i smažit, např. bavorské vdolečky znám jedině smažené. Myslím, že je jedno, jak se v tom kterém kraji tomuto pokrmu říká, ale zase se mi zdá, že koblihy bývají zásadně s náplní, ne? Tyto vdolečky jsem však zatím nikdy nezkoušela péct, pokud to někdo chcete vyzkoušet, uvítám zprávu, jak to dopadlo.
Když se smaží tak jsou to asi koblihy,nebo ne?
Takže jako koblihy obracíme v polovině smažení?