Zelí nakrájíme a dáme vařit s kmínem a solí. Když změkne, slejeme nadbytečnou vodu - ale část necháme v zelí, do horkého vsypeme cibuli nadrobno nakrájenou a dochutíme zbytkem. Necháme vychladit.
2
Všechny saláty dělám ze syrové zeleniny, tohle je recept mé babičky a je to studené, velice osvěžující třeba v létě nebo na kocovinu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdeňka Tomášková
|7. 3. 2007 15:13
Já k tomu ještě přidávám vařené těstoviny,nejlépe široké nudle(fleky)vše smíchám a podávám jako teplý pokrm.ajae toho plný kastrol a je to fakt jedlý.Recept mám od babičky ze slovenska.Zkuste to
Lenka Kristová
|23. 2. 2007 20:19
Babička dává špek do hlávkového salátu, tento salát dělá bez kvůli cholesterolu, ale určitě to s anglickou bude taky dobré.
Majka Rončáková
|23. 2. 2007 13:53
Moje babička tam dávala vyškvařený špek, nebo anglickou.