Z mléka, žloutků, mouky a cukru uvaříme na mírném ohni hustou kaši, kterou za občasného promíchání, aby se nám nevytvořil škraloup, necháme zchladnout.
2
Cukr a změklé máslo dobře vyšleháme.
3
Zchladlou kaši s máslovým krémem dobře promícháme v hladký krém a pokud chceme, dochutíme ho dle vlastní chuti a potřeby vanilkou, rumem...
4
Krém nandáme do zdobícího sáčku a použijeme na dorty, řezy, cukroví...
:[ mně se to nepovedlo je s toho taková žlutá hnusná kaše :[
Ema Venzl
|9. 12. 2016 16:33
Krem je opravdu unikatni. Prijemne jemny a lahodne kremovy. Neni tekuty, ale take neni tuhy. Proste skvely vyrobek.
Magda
|7. 11. 2016 14:52
Přidala jsem kafe a vanilku, natřela na buchtu z piškotu, posypala ořechama a PARÁDA!!!!!!!
Pavlína
|16. 11. 2015 07:18
Krém je výborný. V sobotu jsem ho dávala do medovníku a za pár dní se na něj chystám znovu, ale to si s ním naplním košíčky na vánoce a budu ho jen dochucovat.
Vavrincova
|22. 12. 2013 08:52
Krem musim pochvalit jak to jen jde. Je famosni sam o sobe a kdyz se prida rum s orechy, to je neco. Zarazuji si ho mezi sve oblibence v kucharce.