Za mě recept úplně k ničemu. Pokud už chce někdo napsat takový úplně základní recept, tedy pro naprosté začátečníky, je potřeba uvést více podrobností. Pokud začínající kuchař podle tohoto receptu vlije do obyčejného hrnce k masu sklenici vody a přidá jednu špetku soli, tak si na masu opravdu nepochutná.
V hrnci min. 2 hodinky
Dobrý den, bohužel nemám papiňák as mám možnost vařit maso pouze v hrnci pod pokličkou, těch cca 90 minut platí i pro vaření v hrnci? Děkuji za opověď :)
S tím souhlasím, maso je pak ještě více chutné.
Doměkka je doměkka, záleží hlavně na mase, když to bude stará kráva, tak třeba nikdy a jinak asi tak 90 minut.
Dobrý den, jak dlouho se asi vaří "do měkka"? Sem začínající kuchařka tohle bohužel nevím. Děkuji
Já osobně, když vařím maso vždy přidávám kořenovou zeleninu + cibuli,případně stroužek česneku - maso je pak daleko chutnější a i vývar pro použití do omáčky kvalitnější.Zároveň část vývaru a masa použiji na přípravu polévky.