• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vařené hovězí maso
Napište svůj komentář k receptu

Vařené hovězí maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vařené hovězí maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hovězí maso
    • 1
      sklenice voda
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso omyjeme a dáme vařit do osolené horké vody, aby se chuťové látky nevyluhovaly. Necháme vařit doměkka. Podáváme k omáčkám (na přípravu použijeme vývar z masa).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené vařené hovězí

Smažené vařené hovězí

Vařené topinambury

Vařené topinambury

Pomazánka z vařené mrkve a celeru od Slávka

Pomazánka z vařené mrkve a celeru od…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 20. 8. 2016 13:57

    Za mě recept úplně k ničemu. Pokud už chce někdo napsat takový úplně základní recept, tedy pro naprosté začátečníky, je potřeba uvést více podrobností. Pokud začínající kuchař podle tohoto receptu vlije do obyčejného hrnce k masu sklenici vody a přidá jednu špetku soli, tak si na masu opravdu nepochutná.

  • oto slimak | 10. 5. 2014 12:31

    V hrnci min. 2 hodinky

  • Petra | 7. 3. 2013 10:11

    Dobrý den, bohužel nemám papiňák as mám možnost vařit maso pouze v hrnci pod pokličkou, těch cca 90 minut platí i pro vaření v hrnci? Děkuji za opověď :)

  • Katka | 1. 6. 2012 15:10

    S tím souhlasím, maso je pak ještě více chutné.

  • Hovňousek | 8. 2. 2012 12:31

    Moc děkuji. Každá rada dobrá :-[

  • Martina | 18. 1. 2012 10:49

    Doměkka je doměkka, záleží hlavně na mase, když to bude stará kráva, tak třeba nikdy a jinak asi tak 90 minut.

  • Hovňousek | 18. 1. 2012 10:45

    Dobrý den, jak dlouho se asi vaří "do měkka"? Sem začínající kuchařka tohle bohužel nevím. Děkuji

  • Dana Dědková | 22. 2. 2004 15:32

    Já osobně, když vařím maso vždy přidávám kořenovou zeleninu + cibuli,případně stroužek česneku - maso je pak daleko chutnější a i vývar pro použití do omáčky kvalitnější.Zároveň část vývaru a masa použiji na přípravu polévky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Vaření Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí maso Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Skořicové vafle

Skořicové vafle

Africká lilková pomazánka

Africká lilková pomazánka

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Lívance II.

Lívance II.

Hrnečková bublanina

Hrnečková bublanina

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

64
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
21
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
20
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Zubožený František Ringo Čech s fialovým obličejem: Porval jsem se, tvrdil, ale pak...

Zubožený František Ringo Čech s fialovým obličejem: Porval jsem se, tvrdil, ale pak...

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

  • Recepty.cz
  • Vařené hovězí maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact