Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
kaja
|12. 10. 2016 23:42
;-)
Anna
|9. 12. 2014 11:42
Já mám už hodně let podobný recept,jen odleju hrnek směsi zvlášt a až je buchta upečená posypu kokosem nebo nasekanýma ořechama a naleju odloženou směs.Buchta je vláčná a s ořechama výborná. :-)
Alice Lebedová
|2. 10. 2008 16:36
Je to super buchta, peču ji již léta a vždycky má úspěch!Kromě chvilky chladnutí té vařené směsi je hned hotová a upečená taky rychle. Nakonec sypu kokosem a vypadá výborně!
Jarmila
|7. 9. 2007 10:23
Tuto buchtu znam take posypanou kokosem, jednou jsem neodhadla mnozstvi cukru (dala jsem ho mene), nemelo to tu spravnou chut, tak jsem buchtu rozkrojila na pul a pomazala rybizovou marmeladou. Vysledek byl skvely a chutny!
josef Wrobel
|5. 7. 2006 20:58
tuto buchtu dělám s trouchou obměny i pravidelně a všem velice chutná. Přidávám ještě vanilkový cukl. Nevařím jen rozpustím tuk,vodu,cukr a kakao. Až to trochu vychladne odliju asi třičtvrtě hrnku této hmoty můžu přidat vanilkový cukr . do ostatního přidám mouku vajíčka a prášek do pečiva. Po upečení na teplý koláč naliju hmotu z hrnku / vsákne do celé buchty a je velice měkká / ihned ještě mokrý povrch posypu buď kokosem, nebo strouhanými ořechy.
Anonym
|4. 7. 2006 16:09
tuto buchtu znám, s čokoládou a se šlehačkou ...výborná
Anina
|3. 7. 2006 19:33
Vážně zajímavý, občas dělám takto odpalovaný těsto,ale je to pracný,ale dobrý.