• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vařená buchta
Napište svůj komentář k receptu

Vařená buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vařená buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks hera
    • 3
      sklenice polohrubá mouka 2,5
    • 2
      sklenice cukr krupice
    • 1
      sklenice voda
    • 3
      lžíce kakao
    • 4
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Heru, sklenici vody, cukr, 3 lžíce kakaa dáme do hrnce, přivedeme k varu a 3 min. povaříme(mícháme).
2
Pak sundáme z plotny a dáme vychladnout.
3
Vejce rozšleháme, nalijeme do nich vychladlou uvařenou směs (musí být opravdu vychladlá!), přidáme mouku s práškem do pečiva.
4
Těsto dáme na plech a zvolna upečeme.
5
Upečení vyzkoušíme nejlíp špejlí.
6
Hotové se dá sypat jen cukrem, případně i polít čokoládou apod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Vařená tvarůžková pomazánka

Vařená tvarůžková pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kaja | 12. 10. 2016 23:42

    ;-)

  • Anna | 9. 12. 2014 11:42

    Já mám už hodně let podobný recept,jen odleju hrnek směsi zvlášt a až je buchta upečená posypu kokosem nebo nasekanýma ořechama a naleju odloženou směs.Buchta je vláčná a s ořechama výborná. :-)

  • Alice Lebedová | 2. 10. 2008 16:36

    Je to super buchta, peču ji již léta a vždycky má úspěch!Kromě chvilky chladnutí té vařené směsi je hned hotová a upečená taky rychle. Nakonec sypu kokosem a vypadá výborně!

  • Jarmila | 7. 9. 2007 10:23

    Tuto buchtu znam take posypanou kokosem, jednou jsem neodhadla mnozstvi cukru (dala jsem ho mene), nemelo to tu spravnou chut, tak jsem buchtu rozkrojila na pul a pomazala rybizovou marmeladou. Vysledek byl skvely a chutny!

  • josef Wrobel | 5. 7. 2006 20:58

    tuto buchtu dělám s trouchou obměny i pravidelně a všem velice chutná. Přidávám ještě vanilkový cukl. Nevařím jen rozpustím tuk,vodu,cukr a kakao. Až to trochu vychladne odliju asi třičtvrtě hrnku této hmoty můžu přidat vanilkový cukr . do ostatního přidám mouku vajíčka a prášek do pečiva. Po upečení na teplý koláč naliju hmotu z hrnku / vsákne do celé buchty a je velice měkká / ihned ještě mokrý povrch posypu buď kokosem, nebo strouhanými ořechy.

  • Anonym | 4. 7. 2006 16:09

    tuto buchtu znám, s čokoládou a se šlehačkou ...výborná

  • Anina | 3. 7. 2006 19:33

    Vážně zajímavý, občas dělám takto odpalovaný těsto,ale je to pracný,ale dobrý.

  • Jana Kutačová | 3. 7. 2006 09:54

    Zajímavé..:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Kakao Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Ananasová pohádka

Ananasová pohádka

Gratinované brambory III

Gratinované brambory III

Pečená zelenina - výborná

Pečená zelenina - výborná

Litá buchta

Litá buchta

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový recept)

Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

18
Sněhové pusinky s pomeranči v sirupu
Sněhové pusinky s…
17
Mazanec z domácí pekárny
Mazanec z domácí pekárny
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
16
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
15
Chili con carne s kukuřicí
Chili con carne s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Vařená buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact