Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Leninka :)
|20. 2. 2008 10:06
Bábovka je fakt moc dobrá, jen v ní chybí ta tečka, přiště zkusím přidat skandované ovoce, nastrouhanou čokoládu nebo ořechy.
lenak
|13. 11. 2007 13:38
Nikdy nepredehrivam u babovek a naopak pecu pomalu vzdy pri 160-175°C, radeji dele. Nehrozi, ze by nevybehla. Mam to vyzkousene u plynove a ted i u horkovzdusne trouby. Kor kdyz byla babovka vetsi tak byla nacernala kurcicka a uprostred syrova. Neni to predehrivani tak trochu povera? Jo a klidne i redukuji mnozstvi kypr. pr.
Jirka Kratochvíl
|11. 11. 2007 12:37
tak jas tu vaší bábovku vyzkouším a pak vám dám vědět jak dopadla tak zatím Jirka
Ivana Samcová
|14. 1. 2007 14:56
Bábovka mne zaujala. Jsem ráda, že jsem ji vyzkoušela, i když z té studené trouby jsem měla strach. Výsledek ale stojí za to. Je tak vláčná a nadýchaná, marně vzpomínám, jestli jsem už někdy takovou jedla. Jen je trochu méně sladká. To ale nevadí. Pekla jsem ji při 150 C asi 50 minut. Určitě znovu upeču. Díky za recept.
Sylva Kratochvilová
|14. 5. 2005 20:07
Mouka se dává polohrubá.
Libuše Romančíková
|13. 5. 2005 20:16
Jaká se tam dává mouka?V receptu to není uvedeno.
Kuchařka on-line
|13. 5. 2005 09:53
Skutečně se peče v nevyhřáté troubě, taky se mi to nezdálo, tak jsem si ověřovala. Stupně doplním do receptu. Peče se asi 1 hodinu.
Jana z VM
|13. 5. 2005 09:50
Pečeme opravdu v "nevyhřáté" troubě? A na kolik st. se má zapnout, když tam dáme bábovku a na jak dlouho asi? Díky za odpověď.