• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
Napište svůj komentář k receptu

Vánoční punč

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vánoční punč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g rozinky
    • 2
      dl hnědý rum
    • 0,50
      l černý čaj
    • 0,50
      l červené víno
    • 2
      ks skořice celá
    • 4
      ks hřebíček
    • citronová kůra (plátky)

Postup přípravy receptu

1
Rozinky necháme několik hodin máčet v rumu. Čaj, víno, plátky citrónu, celé skořice a celé hřebíčky uvedeme k varu, ale nevaříme. Do sklenic rozdělíme rozinky s rumem a zalijeme teplým nápojem z vína a čaje (koření vyndáme).
2
Podáváme v tlustostěnných sklenicích.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční punč II.

Vánoční punč II.

Tradiční vánoční punč

Tradiční vánoční punč

B-Punč

B-Punč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míla | 20. 12. 2015 21:18

    Když tak čtu Vaše hádky o hodnocení receptů,tak mne pomalu přechází chuť i na ten punč.Asi půjdu hledat recept jinam.

  • Anonym | 16. 12. 2006 22:54

    No skusala som to varit ale zistila som ze trebe pridat aj cukor ktory nieje v prisadach napisany.Ale po pridani to bolo ok.

  • Marie Horáková | 7. 11. 2006 10:13

    Já bych si do foroty připravila asi jen rozinky v rumu, jinak si myslím, že i když přijde nečekaná návštěva, je příprava otázkou pár minut.Stejně byste to musela ohřívat, tak proč to dělat dvakrát.

  • Miroslava Severová | 7. 11. 2006 09:53

    Tento recept mě zaujal, myslíte, že by šlo ho udělat jak se říka "do foroty",třeba do půllitrových lahví a až přijdou hosté jen ho ohřát ? Jinak bude určitě moc dobré, dávám v předstihu 1.

  • Kuchařka on-line | 5. 2. 2006 09:11

    Pani Kabrtova, vase chovani vam rozhodne tolerovat nebudeme, jestli takto budete pokracovat, nejenze vase hodnoceni stornujeme, ale jeste vam muzeme zamezit nektere funkce na nasem serveru. Pravo je jedna vec, to co delate vy je nenormalni chovani, patrne zavist nebo zast vuci pani Vencove. Musim konstatovat, ze vetsina receptu pani Vencove je velice oblibena na nasem serveru a to zda jsou u receptu nejake komentare nehraje roli, hodnoceni s komentari nema nic spolecneho! U vsech techto polozek hlidame kdo je konkretne zadava (jeden uzivatel nemuze hlasovat vice nez 1x, mame evidovanou IP adresu uzivatele apod.) a vezte, ze pani Vencova si nemusi sama "pomahat" k lepsimu hodnoceni, hodne jejich receptu jsme vyzkouseli a je to vzdy na vybornou. Timto zadam vas a ostatni uzivatele, aby k diskuzim podobneho charakteru pouzivali diskuzni prispevek, nikoliv komentar k receptu a dalsi pripominky zde nebudou schvalovany. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 22:38

    I já mám právo být vytočená..... Tenhle trend speciálně u receptů pí Vencové pozoruji už hodně dlouho. A asi nejsem sama, kdo si toho všiml, už minule na to někdo upozorňoval. Je pravda, že teď mě dorazilo to, jak se najednou objevila ta spousta receptů, všechny ohodnocené a všechny bez komentářů... Což jak sami také asi uznáte, že normální není. Jsem zvyklá svědomitě hodnotit podle toho, jak mi recept chutná, ale to, co se děje u receptů pí Vencové skutečně normální není. Takže jsem se také nechovala normálně...

  • Vlasta Vencová | 4. 2. 2006 21:35

    Paní Lidko Kábrtová, paní Vlastimilu Vackovou neznám, jestli k mým receptům píše kladné hodnocení je pouze její rozhodnutí, které nijak neovlivňuji. Jestli se domníváte, že si komentáře a hodnocení píšu sama, tak to považuji za nehorázné osočování. Je mi také naprosto jedno jestli mé recepty hodnotíte známkou 5.

  • Kuchařka on-line | 4. 2. 2006 19:21

    A jen proto jste paní Lidko, 16 receptů od paní Vencové během 15-ti minut ohodnotila známkou 5?

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 14:34

    Je celkem zvláštní pozorovat, jak rychle jsou recepty pí Vencové hodnoceny, většinou jedničkami, a to bez toho, že bych nich byly nějak velké komentáře. U receptů všech ostatních autorů to je totiž přesně naopak. A pokud u nich komentář je, tak většinou pí Vackové, a to v nadšeném duchu...Až mě to svádí se zeptat, jak se jmenovala pí Vencová za svobodna...či obráceně.

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:53

    Krásně voňavé a rozehřeje. Na tohle počasí se krásně hodí, doporučuji vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Drinky a koktejly Punč
Nápoje Alkoholické Prosinec Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý čaj Červené víno Citronová kůra Hnědý rum Hřebíček Rozinky Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Lahodný čokoládový krém na dorty

Lahodný čokoládový krém na dorty

Vařený krém do cukroví a řezů

Vařený krém do cukroví a řezů

Závitky s lehkou křenovou náplní

Závitky s lehkou křenovou náplní

Bazalkové kuře s ořechy

Bazalkové kuře s ořechy

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Bublanina z remosky

Bublanina z remosky

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

43
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
29
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact