• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
Napište svůj komentář k receptu

Vánoční punč

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vánoční punč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g rozinky
    • 2
      dl hnědý rum
    • 0,50
      l černý čaj
    • 0,50
      l červené víno
    • 2
      ks skořice celá
    • 4
      ks hřebíček
    • citronová kůra (plátky)

Postup přípravy receptu

1
Rozinky necháme několik hodin máčet v rumu. Čaj, víno, plátky citrónu, celé skořice a celé hřebíčky uvedeme k varu, ale nevaříme. Do sklenic rozdělíme rozinky s rumem a zalijeme teplým nápojem z vína a čaje (koření vyndáme).
2
Podáváme v tlustostěnných sklenicích.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční punč II.

Vánoční punč II.

Tradiční vánoční punč

Tradiční vánoční punč

B-Punč

B-Punč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míla | 20. 12. 2015 21:18

    Když tak čtu Vaše hádky o hodnocení receptů,tak mne pomalu přechází chuť i na ten punč.Asi půjdu hledat recept jinam.

  • Anonym | 16. 12. 2006 22:54

    No skusala som to varit ale zistila som ze trebe pridat aj cukor ktory nieje v prisadach napisany.Ale po pridani to bolo ok.

  • Marie Horáková | 7. 11. 2006 10:13

    Já bych si do foroty připravila asi jen rozinky v rumu, jinak si myslím, že i když přijde nečekaná návštěva, je příprava otázkou pár minut.Stejně byste to musela ohřívat, tak proč to dělat dvakrát.

  • Miroslava Severová | 7. 11. 2006 09:53

    Tento recept mě zaujal, myslíte, že by šlo ho udělat jak se říka "do foroty",třeba do půllitrových lahví a až přijdou hosté jen ho ohřát ? Jinak bude určitě moc dobré, dávám v předstihu 1.

  • Kuchařka on-line | 5. 2. 2006 09:11

    Pani Kabrtova, vase chovani vam rozhodne tolerovat nebudeme, jestli takto budete pokracovat, nejenze vase hodnoceni stornujeme, ale jeste vam muzeme zamezit nektere funkce na nasem serveru. Pravo je jedna vec, to co delate vy je nenormalni chovani, patrne zavist nebo zast vuci pani Vencove. Musim konstatovat, ze vetsina receptu pani Vencove je velice oblibena na nasem serveru a to zda jsou u receptu nejake komentare nehraje roli, hodnoceni s komentari nema nic spolecneho! U vsech techto polozek hlidame kdo je konkretne zadava (jeden uzivatel nemuze hlasovat vice nez 1x, mame evidovanou IP adresu uzivatele apod.) a vezte, ze pani Vencova si nemusi sama "pomahat" k lepsimu hodnoceni, hodne jejich receptu jsme vyzkouseli a je to vzdy na vybornou. Timto zadam vas a ostatni uzivatele, aby k diskuzim podobneho charakteru pouzivali diskuzni prispevek, nikoliv komentar k receptu a dalsi pripominky zde nebudou schvalovany. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 22:38

    I já mám právo být vytočená..... Tenhle trend speciálně u receptů pí Vencové pozoruji už hodně dlouho. A asi nejsem sama, kdo si toho všiml, už minule na to někdo upozorňoval. Je pravda, že teď mě dorazilo to, jak se najednou objevila ta spousta receptů, všechny ohodnocené a všechny bez komentářů... Což jak sami také asi uznáte, že normální není. Jsem zvyklá svědomitě hodnotit podle toho, jak mi recept chutná, ale to, co se děje u receptů pí Vencové skutečně normální není. Takže jsem se také nechovala normálně...

  • Vlasta Vencová | 4. 2. 2006 21:35

    Paní Lidko Kábrtová, paní Vlastimilu Vackovou neznám, jestli k mým receptům píše kladné hodnocení je pouze její rozhodnutí, které nijak neovlivňuji. Jestli se domníváte, že si komentáře a hodnocení píšu sama, tak to považuji za nehorázné osočování. Je mi také naprosto jedno jestli mé recepty hodnotíte známkou 5.

  • Kuchařka on-line | 4. 2. 2006 19:21

    A jen proto jste paní Lidko, 16 receptů od paní Vencové během 15-ti minut ohodnotila známkou 5?

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 14:34

    Je celkem zvláštní pozorovat, jak rychle jsou recepty pí Vencové hodnoceny, většinou jedničkami, a to bez toho, že bych nich byly nějak velké komentáře. U receptů všech ostatních autorů to je totiž přesně naopak. A pokud u nich komentář je, tak většinou pí Vackové, a to v nadšeném duchu...Až mě to svádí se zeptat, jak se jmenovala pí Vencová za svobodna...či obráceně.

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:53

    Krásně voňavé a rozehřeje. Na tohle počasí se krásně hodí, doporučuji vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Drinky a koktejly Punč
Nápoje Alkoholické Prosinec Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý čaj Červené víno Citronová kůra Hnědý rum Hřebíček Rozinky Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Mandarinkové řezy

Mandarinkové řezy

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Drůbeží játra se zeleninovou rýží

Drůbeží játra se zeleninovou rýží

Celerové karbanátky (sekaná)

Celerové karbanátky (sekaná)

Květákové placičky se schwarzwaldskou šunkou

Květákové placičky se schwarzwaldskou…

Doporučujeme

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

48
Dýňová tortila
Dýňová tortila
40
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
34
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Daisy Lee o divoké minulosti: Děsivé porno vzpomínky!

Daisy Lee o divoké minulosti: Děsivé porno vzpomínky!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact