• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
Napište svůj komentář k receptu

Vánoční punč

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vánoční punč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g rozinky
    • 2
      dl hnědý rum
    • 0,50
      l černý čaj
    • 0,50
      l červené víno
    • 2
      ks skořice celá
    • 4
      ks hřebíček
    • citronová kůra (plátky)

Postup přípravy receptu

1
Rozinky necháme několik hodin máčet v rumu. Čaj, víno, plátky citrónu, celé skořice a celé hřebíčky uvedeme k varu, ale nevaříme. Do sklenic rozdělíme rozinky s rumem a zalijeme teplým nápojem z vína a čaje (koření vyndáme).
2
Podáváme v tlustostěnných sklenicích.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční punč II.

Vánoční punč II.

Tradiční vánoční punč

Tradiční vánoční punč

B-Punč

B-Punč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míla | 20. 12. 2015 21:18

    Když tak čtu Vaše hádky o hodnocení receptů,tak mne pomalu přechází chuť i na ten punč.Asi půjdu hledat recept jinam.

  • Anonym | 16. 12. 2006 22:54

    No skusala som to varit ale zistila som ze trebe pridat aj cukor ktory nieje v prisadach napisany.Ale po pridani to bolo ok.

  • Marie Horáková | 7. 11. 2006 10:13

    Já bych si do foroty připravila asi jen rozinky v rumu, jinak si myslím, že i když přijde nečekaná návštěva, je příprava otázkou pár minut.Stejně byste to musela ohřívat, tak proč to dělat dvakrát.

  • Miroslava Severová | 7. 11. 2006 09:53

    Tento recept mě zaujal, myslíte, že by šlo ho udělat jak se říka "do foroty",třeba do půllitrových lahví a až přijdou hosté jen ho ohřát ? Jinak bude určitě moc dobré, dávám v předstihu 1.

  • Kuchařka on-line | 5. 2. 2006 09:11

    Pani Kabrtova, vase chovani vam rozhodne tolerovat nebudeme, jestli takto budete pokracovat, nejenze vase hodnoceni stornujeme, ale jeste vam muzeme zamezit nektere funkce na nasem serveru. Pravo je jedna vec, to co delate vy je nenormalni chovani, patrne zavist nebo zast vuci pani Vencove. Musim konstatovat, ze vetsina receptu pani Vencove je velice oblibena na nasem serveru a to zda jsou u receptu nejake komentare nehraje roli, hodnoceni s komentari nema nic spolecneho! U vsech techto polozek hlidame kdo je konkretne zadava (jeden uzivatel nemuze hlasovat vice nez 1x, mame evidovanou IP adresu uzivatele apod.) a vezte, ze pani Vencova si nemusi sama "pomahat" k lepsimu hodnoceni, hodne jejich receptu jsme vyzkouseli a je to vzdy na vybornou. Timto zadam vas a ostatni uzivatele, aby k diskuzim podobneho charakteru pouzivali diskuzni prispevek, nikoliv komentar k receptu a dalsi pripominky zde nebudou schvalovany. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 22:38

    I já mám právo být vytočená..... Tenhle trend speciálně u receptů pí Vencové pozoruji už hodně dlouho. A asi nejsem sama, kdo si toho všiml, už minule na to někdo upozorňoval. Je pravda, že teď mě dorazilo to, jak se najednou objevila ta spousta receptů, všechny ohodnocené a všechny bez komentářů... Což jak sami také asi uznáte, že normální není. Jsem zvyklá svědomitě hodnotit podle toho, jak mi recept chutná, ale to, co se děje u receptů pí Vencové skutečně normální není. Takže jsem se také nechovala normálně...

  • Vlasta Vencová | 4. 2. 2006 21:35

    Paní Lidko Kábrtová, paní Vlastimilu Vackovou neznám, jestli k mým receptům píše kladné hodnocení je pouze její rozhodnutí, které nijak neovlivňuji. Jestli se domníváte, že si komentáře a hodnocení píšu sama, tak to považuji za nehorázné osočování. Je mi také naprosto jedno jestli mé recepty hodnotíte známkou 5.

  • Kuchařka on-line | 4. 2. 2006 19:21

    A jen proto jste paní Lidko, 16 receptů od paní Vencové během 15-ti minut ohodnotila známkou 5?

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 14:34

    Je celkem zvláštní pozorovat, jak rychle jsou recepty pí Vencové hodnoceny, většinou jedničkami, a to bez toho, že bych nich byly nějak velké komentáře. U receptů všech ostatních autorů to je totiž přesně naopak. A pokud u nich komentář je, tak většinou pí Vackové, a to v nadšeném duchu...Až mě to svádí se zeptat, jak se jmenovala pí Vencová za svobodna...či obráceně.

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:53

    Krásně voňavé a rozehřeje. Na tohle počasí se krásně hodí, doporučuji vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Drinky a koktejly Punč
Nápoje Alkoholické Prosinec Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý čaj Červené víno Citronová kůra Hnědý rum Hřebíček Rozinky Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Americká buchta

Americká buchta

Brambory na paprice jako příloha

Brambory na paprice jako příloha

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Třešňovo-čokoládové muffiny

Třešňovo-čokoládové muffiny

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Zabaione - Italský desert

Zabaione - Italský desert

Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

131
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
128
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
116
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
47
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
36
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Svatba Mel B ze Spice Girls: Kolegyně na ni kašlou!

Svatba Mel B ze Spice Girls: Kolegyně na ni kašlou!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact