Ztužený tuk pomalu rozehřejeme, všechny zbylé ingredience společně smícháme a nasypeme do rozehřátého tuku, mícháme do hladka. Plníme do formiček a necháme ztuhnout. Čokoláda je jemná a vláčná a výborné chuti.
2
Sušené mléko můžeme vynechat a místo něho vmíchat 3 lžíce mleté kávy, čokoláda má zajímavou a lahodnou chuť. Já dělám obě varianty a hned zmizí jako první z talíře.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
helena vejnarová
|19. 1. 2009 22:45
nevim proč ste tro vyhodila asi jste mela moc horký tuk ale me se vždycky povede a je hladká
Tereza J.
|16. 11. 2008 18:07
Robievali sme čokoládu na vianočný stromček podobne, ale sušené mlieko sme nikdy nedávali. Pozrite Čokoládu na vánoční stromeček. Vždy sme dostali hladkú čokoládu, ktorú sme nechali stuhnúť aj s niťou a už len dobalili. Bolo to nachystané na zavesenie na stromček a bolo to fajn :)))
ema kessnerová
|16. 11. 2008 17:23
mně se suroviny sice spojily, ale nebylo to vůbec hladké, ani když jsem přidala tuk. vyhodila jsem to a už to nikdy nebudu zkoušet.