musím taky zkusit ale do Vánoc už to aasi nestihnu :-(
tak Vážení je to naprostá bomba!!! na oslavě jsem všem nalila a neřekla že to není z obchodu-originál. nikdo to nepoznal a po vyzrazení že je vlastní výroby chtěli všichni recept :-) dávám za 1
tak už nám to kvasí v pětilitrovce :-) jsem na to hrozně zvědavá pořád chodím a čuchám :-) užasná vůně...
hmmm to vypadá hodně zajímavě určitě vyzkouším a dám vědět
Kurs českého jazyka prosím do diskuze - Jen tak.
voláme oslovujeme Zuzo :-)
vím jakse píše moje jméno!!! nikdo mě nepíše Zuzy ani já se tak přiležitostně nepodepisuj!!!i Je to zdrobnělina!!! tozn. měkké i !!!!!!!!!!!!!!!! Zkuste se zeptat nějaké Zuzany jak by se asi napsala. určitě né Zuzy ani to k tomu nesedí už od poohledu.
Nene, vážení. Marie má pravdu. Kdyby se Zuzka podepsala Zuzi, bylo by její jméno nesklonné a mělo by být ve všech pádech Zuzi. Když je to Zuza, skloňuje se podle vzoru žena:-))
Zuzi :-) a jinak recept se mě zdá zajímavý
Marie H. Zuzi-jako jmémo a ještě k tomu zdrobnělina. se píše opravdu Zuzi vzory se na jméma nevstahují
Zuzy-množné čísloZuzi-jednotnéanonym to má napsané dobře
myslela sem že se tu píšou komentáře k receptů a né vzteklé přestřelky nicméně muj muž je ze slovenska a tam to vyrábějí také ale trochu pozmění koření nám to tam chutnalo ale do výroby jsem si zatím netroufla tak to asi skusím Děkuji za recept
Anonyme - to je zřejmě myšleno na mě - já jsem nenapsala, že se nepovedlo, ale že je to rozdíl od originálu. Věřte, nic jsme nešidili !Mimochodem - Zuza - bez ZuzY jako žena - bez ženY !!!
nechápu že se vám to nepovede asi nějak šidíte ingredience :-) a mimochodem ...Zuzi!! :-)
Když kdysi nebylo k sehnání pravé Cinzano, tak jsme to taky doma vyráběli, ale na rozdíl od Zuzy musím říct, že to je velký rozdíl. To saké jsme taky zkoušeli, ale byl to jiný recept, taky jen jednou, bohatě stačilo.
ahoj my to u nás děláme taky a je to vážně mnamka někteří známí si myslí že je to originál :-)
bez hadičky se to dá jen normálně přelít přez cedník a tech kvasnic opravdu jen půl balíčku jinak to moc kvasí někteří to mohou znát pod názvem Arak
Da se to nejak stocit bez hadicky? Ze bych to treba jen precedila pres sito?
Já to znám jako falešné saké, dělala jsem jen jednou, nic moc. Hodně z toho prorážely kvasnice.
tohle u nás v rodině děláme každý rok a s originálem je to skutečně k nerozeznání podáváme vychlazené s kolečkem citronu mnam