Do kastrolu dáme med, skořici a hřebíček. Zalijeme jedním a půl šálkem vody, vaříme 5 minut. Uvaříme černý čaj, přidáme do něj pomerančovou šťávu nebo sirup, vylisované citrony a vývar ze skořice, medu a hřebíčku. Oloupaný, na malé kostičky nakrájený pomeranč přidáme do čaje a dle chuti přidáme cukr.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Havran
|21. 12. 2006 22:39
je to pěkný recept, ale doporučuju nahradit med vanilkovým cukrem a pomerančový džus rumíkem. Pěkné svátky
jitka Mal.
|20. 12. 2006 09:38
Tento recept mě zaujal a ráda bych ho vyzkoušela, ale zajímalo by mě kolik vody dáváte na vaření toho čaje. Je tam jen hrnek a půl na to vaření medu a koření. Děkuji za odpověď