Podle návodu na sáčku uvaříme pudink. Hrnec postavíme do studené vody a pudink za občasného míchání vychladíme. Zpočátku je třeba míchat častěji, jinak se na pudinku vytvoří škraloup.
2
Jakmile je pudink vlažný, vmícháme tvaroh a šlehačku. Metličkou nebo elektrickým šlehačem vyšleháme v lehký krém.
3
Rozdělíme do skleněných pohárů či misek a ozdobíme ovocem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|3. 6. 2013 20:09
Chci se zeptat zda krém drží tvar? :-) Jako klasický dortový z másla a pudinku? Potřebuju aby byl spíše tuhší, aby se neroztékal.... Díky za radu
Jitřenka Němcová
|6. 3. 2009 09:33
Vitello moje maminka říkala ztuženému pokrmovému tuku, dnes se jmenuje Ceres Soft.
Marie Šindelová
|5. 3. 2009 19:53
Martino,Vitello je tuk podobný například Stele na pečení.
Martina Voldánová
|5. 3. 2009 19:46
Budeme mít oslavu, tak tento recept vyzkouším. Aby se na pudingu nevytvořil škraloup, vždy jej posypu vanilkovým cukrem. Dostala se mi do rukou kuchařka z roku 1935. Skoro v každém receptu je tuk Vitello. Neví někdo z vás jakým tukem se dá nahradit? Děkuji.
recepty 73
|3. 3. 2009 11:54
Šlehačku(smetanu)dáváme neušlehanou.Jiří
Irena Klasová
|3. 3. 2009 10:26
Taky by mě zajímalo, jaká se tam dává šlehačka, zda ušlehaná nebo smetana ke šlehání? Děkuji
Gábina H
|16. 2. 2009 11:18
Škraloup na pudinku se nevytvoří, když na horký pudink dáte potravinovou folii.
T. Hejdová
|29. 11. 2008 14:58
Do krému se přidává již ušlehaná šlehačka, nebo zkrátka smetana ke šlehání?