Chci se zeptat zda krém drží tvar? :-) Jako klasický dortový z másla a pudinku? Potřebuju aby byl spíše tuhší, aby se neroztékal.... Díky za radu
Vitello moje maminka říkala ztuženému pokrmovému tuku, dnes se jmenuje Ceres Soft.
Martino,Vitello je tuk podobný například Stele na pečení.
Budeme mít oslavu, tak tento recept vyzkouším. Aby se na pudingu nevytvořil škraloup, vždy jej posypu vanilkovým cukrem. Dostala se mi do rukou kuchařka z roku 1935. Skoro v každém receptu je tuk Vitello. Neví někdo z vás jakým tukem se dá nahradit? Děkuji.
Šlehačku(smetanu)dáváme neušlehanou.Jiří
Taky by mě zajímalo, jaká se tam dává šlehačka, zda ušlehaná nebo smetana ke šlehání? Děkuji
Škraloup na pudinku se nevytvoří, když na horký pudink dáte potravinovou folii.
Do krému se přidává již ušlehaná šlehačka, nebo zkrátka smetana ke šlehání?